Alege navigarea în siguranță cu camera night vision de la eBoat!

Detalii

CategoriiShoping
Tagurielectronice
Ultima actualizareVineri 2 septembrie 2022
Vizualizari321

Voteaza & Distribuie

Descriere

Mulți dintre noi se deconectează de la rutina zilnică în fel și chip. Unii aleg să călătorească, alții să se odihnească în confortul propriei case, alții aleg plimbarea sau lectura unei cărți. Sigur, printre cei mai norocoși se numără cei care și-au îndeplinit un vis frumos din copilărie, și anume acela de a naviga pe ape cu ambarcațiunea personală. Fie că vorbim aici de o barcă sau de un iaht, ambele necesită să fie îngrijite, bine puse la punct dar mai ales dotate cu acele obiecte indispensabile care vor asigura un drum fără incidente, atât pentru cel care o conduce, cât și pentru pasageri.

O cameră video cu vedere pe timp de noapte

Ziua navigarea poate fi o plăcere pe timp frumos dacă ambarcațiunea este dotată cu obiecte care fac condusul ei ușor. Dar, odată cu lăsarea serii, este bine ca deținătorul bărcii să ia în calcul că are nevoie și de obiecte ajutătoare, așa cum ar fi o camera night vision. Într-adevăr, aceasta prezintă niște calități indispensabile navigării în nopțile întunecate, fără lună. Pe lângă calitatea principală și anume aceea că sunt confecționate dintr-un material rezistent la umezeală și apă, aceste camere video sunt dotate cu GPS, busolă și accelerometru, făcând în felul acesta navigarea mult mai ușoară.

Transmitere fără fir și capacitate mare de stocare

Camera video cu vedere nocturnă face parte din linia Aurora și poate fi găsită pe site-ul eBoat și oferă privitorului printre cea mai avansată capacitate de viziune digitală pe timp de noapte. Camera PRO este proiectată să funcționeze chiar și în condiții de slabă iluminare. Atât tehnologia nouă cu senzori, cât și optica îmbunătățită, dar și funcționalitățile excepționale de înregistrare și streaming o fac indispensabilă în mediul maritim. Camera video înregistrează imagini digitale color de o înaltă calitate care pot fi transmise fără fir pe un dispozitiv inteligent cu ajutorul aplicației SIONYX. De asemenea, aceste imagini pot fi stocate în memoria camerei, care dispune de un spațiu maxim de 256 GB.

Domenii multiple de întrebuințare

Camera video SIONYX Aurora PRO poate fi achiziționată și folosită de către oricine își dorește navigare sigură pe timp de noapte, pentru a preîntâmpina eventualele pericole. În același timp, ea poate fi folosită cu succes și de către oamenii legii, fiind întrebuințată atât pentru supraveghere, cât și pentru colectarea de dovezi.

Accesoriile cu care este livrată camera video Aurora PRO

Pentru cei care vor alege să achiziționeze acest instrument digital pentru vedere nocturnă, trebuie să știe că aceasta este livrată într-o cutie care mai conține și o carcasă rezistentă la apă, necesară pentru protecția camerei. De asemenea, cutia mai conține și două baterii speciale pentru cameră, un cablu de date și încărcare prin USB și un card micro de stocare date cu capacitatea de 32 GB. Un manual de utilizare este binevenit pentru cei care vor să o folosească în condiții optime.

Toate instrumentele audio și video precum și alte accesorii necesare navigării se găsesc pe site-ul eBoat la prețuri accesibile oricărui iubitor de produse de calitate.

Contact: vanzari@hydrohabit.com