Ai nevoie de o traducere rapidă pentru actele tale? Biroul Inova te așteaptă cu experți

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriBucuresti, traduceri autorizate, traduceri legalizate
Ultima actualizareMiercuri 15 noiembrie 2023
Vizualizari579

Voteaza & Distribuie

Descriere

Traducerile specializate și cele autorizate sunt necesare într-o mulțime de situații. Vrei să pleci din țară și ai nevoie de documente de studii traduse ori trebuie să vinzi sau să cumperi un imobil și sunt necesare diverse acte, te căsătorești cu o persoană de cetățenie diferită, vinzi un autoturism, cât și alte situații de acest tip necesită o traducere specializată. Traducerile de acest tip se efectuează doar de către persoane specializate și după caz, autorizate, care pot traduce cu succes orice termen și să transpună aceleași idei ca și în actul original. Dacă ai nevoie de o traducere rapidă pentru actele tale, la biroul de traduceri Inova ai parte doar de specialiști care pot îndeplini cu succes această sarcină.

Inova este un birou traduceri din Bucuresti unde ai parte de servicii de traduceri de diferite tipuri. Poți solicita servicii de traduceri specializate, autorizate și legalizate, traduceri pentru companii, interpretare, apostile și supralegalizări. În funcție de domeniu, dar și de instituția unde sunt necesare traducerile, compania va realiza în timp util documentele necesare. În plus, poți solicita o cotație de preț pe site, acolo unde trebuie doar să încarci documentul ce are nevoie de traducere. Specialiștii vor reveni cu un preț, cât și cu timpul în care se poate efectua traducerea.

Traducerile se realizează în peste 30 de limbi străine, în scurt timp. Pentru a te asigura că documentele tale vor fi traduse la timp, mai recomandat este să trimiți cât mai repede solicitarea. Prin e-mail sau la telefon poți discuta cu echipa, pentru a finaliza cu succes traducerile pentru actele tale.

Traduceri specializate pentru diferite documente


Un traducător specializat va cunoaște cu exactitate toți termenii relatați într-un act, ce nu conține informații pe care orice persoană le cunoaște. Este important să alegi un traducător specializat, deoarece acesta nu va schimba contextul și va menține aceeași idee ca și în actul original. La acest birou traduceri Inova ai parte doar de specialiști pentru documentele tale.

Traducerile specializate au în vedere traduceri juridice, tehnice, traduceri medicale și farmaceutice, traduceri IT, traduceri economice, cât și traduceri literare. Toate acestea cuprind diverși termeni ce nu pot fi traduși decât de persoanele specializate în domeniu, fiecare traducător având studii în domeniul respectiv. Pe site poți vedea toate documentele care se încadrează la fiecare domeniu în parte, pentru a solicita traducerea necesară pentru nevoile tale.

Servicii de interpretariat disponibile la biroul Inova


Compania pune la dispoziția clienților și servicii de interpretariat. Echipa de interpreți sunt specializați pe interpretări simultane, la cască, interpretări de conferințe, interpretări consecutive, respectiv interpretări notariale, de stare civilă, interpretări pentru întâlnirile de afaceri și așa mai departe. Interpretariatul este necesar într-o mulțime de situații, pe care le poți vedea pe site.

Tot ce trebuie să faci pentru a solicita acest serviciu este să faci o programare, fie telefonic, fie prin adresa de e-mail. Poți contacta echipa la numărul de telefon de pe site sau la office@servicii-traduceri.ro