Afla cum poti imbunatati aspectul locuintei cu vitralii luminoase si colorate

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurivitralii
Ultima actualizareJoi 29 noiembrie 2018
Vizualizari1241

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vreme de secole, marile catedrale au fost cunoscute si apreciate pentru celebrele lor vitralii. Pana nu demult, vitraliile reprezentau o raritate, un lux rezervat bogatilor si Bisericii, care si le peermiteau. In prezent insa putem sa intalnim vitralii intr-o varietate de locuri, fiindca vitraliile au devenit intre timp accesibile si publicului larg. Fie ca sunteti interesat de modele detaliate, sau vitralii cu executii subtile, executate in culori mai deschise, lucrul sigur este: vitraliile sunt elemente decorative distinse, care armonizeaza si confera spatiilor un plus de eleganta.

De ce sa instalam vitralii?

In vreme ce majoritatea oamenilor au ferestre obisnuite, a opta pentru virtalii in casa dvs. inseamna introducerea unor elemente distinse: fiecare design in vitraliu poate fi un unicat, care sa adauge locuintei un plus de rafinament si de culoare. Ati putea opta spre exemplu pentru motive florare colorate, pentru a obtine in casa efectul unei ferestre stralucitoare. Sau, daca lucrati la birou si doriti ca oamenii ce va trec pragul sa se simta mai bineveniti decat intr-un mediu tipic, anost si steril, puteti alege vitralii geometrice stralucitoare. Adaugarea unor vitralii colorate si atragatoare incalzeste aspectul incaperilor si le face mai atragatoare privirii. In pls, pentru cei dornici de mai multa intimitate, vitraliie pot adauga un plus de discretie vizuala. Din punct de vedere artistic, vitraliile sunt cu siguranta mai atragatoare decat ferestrele obisnuite. Cu totii retinem in minte un vitraliu intalnit vreaodata in trecut. Multi oameni asociaza vitraliile cu bisericile, ceea ce le confera o dimensiune spirituala.

Care sunt avantajele oferite de vitralii?

Prezenta vitraliilor intr-un spatiu este de natura sa procure beneficiarilor variate avantaje, intre care se numara:

  • Vitraliile pot fi folosite in toate tipurile de ferestre si plafoane de sticla;
  • Devin un punct focal cu valoare estetica ridicata, oferind un aspect atragator si atractiv atat la interior, cat si in exteriorul cladirii;
  • Vitraliile proiecteaza modele fascinante de lumina si culoare pe parcursul zilei, atunci cand lumina naturala strabate ferestrele
  • Vitraliile asigura intimitate, ceea nu se intampla cu ferestrele obisnuite. Deoarece ferestrele vitrate sunt adesea acoperite cu motive decorative, tesituri sau texturi, ele fac mai dificil pentru privitorii de afara sa poata vedea in mod clar ce se intampla de cealalta parte;

Deoarece ferestrele vitralii sunt adesea acoperite cu decorațiuni, teșituri sau texturi, ele fac mai dificil pentru oamenii din afara să vadă în mod clar. Aceasta înseamnă că oferă mai multă confidențialitate decât ferestrele tradiționale - cu beneficiile suplimentare ale frumuseții!

  • Vitraliile sunt potrivite pentru a aduce personalitate intr-o incapere obisnuita: exista oameni care proiecteaza intregul ansamblu decorativ al unei incaperi pornind de la prezenta vitraliilor, pe care le considera elementul focal central.
  • Posibilitatea de a personaliza: unul dintre cele mai mari avantaje ale ferestrelor vitrate este ca sunt usor de adaptat in functie de preferinte. Daca preferati mai multa opacitate, sau sunteti in cautarea unui element central indraznet, aveti libertatea de a alege intre sute de culori. Indiferent de preferinte, vitraliul adauga mereu un plus de rafinament si suflet incaperii.

Unde sa gasim cele mai bune vitralii?

La compania Securit International se fabrica si instaleaza vitralii cu aspect si rezistenta deosebite, concepute in functie de preferintele dvs. Alegeti dintr-o lista nesfarsita de stiluri si personalizati locuinta dupa bunul plac. Delectati-va privirea in lumina calda a interioarelor cu vitralii si bucurati-va de prezenta unor elemente decorative cu valoare estetica ridicata. Accesati https://www.securitinternational.ro oferta completa de produse a companiei si descoperiti intregul univers al produselor din sticla si sticla securizata. De la Securit.