8 motive să alegi pardoseala din SPC pentru casa ta

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriamenajari interioare
Ultima actualizareJoi 17 februarie 2022
Vizualizari318

Voteaza & Distribuie

Descriere

Renovarea casei cu pardoseală din SPC este o decizie inteligentă, dacă se ține cont de caracteristicile acestui material. Această pardoseală solidă este recomandată și pentru uz rezidențial și pentru uz public general, cu trafic intens. Se folosește în mod frecvent pentru băi și bucătării, pentru că este impermeabilă și confortabilă. Dacă ești interesat să instalezi o pardoseală SPC de calitate în locuința ta, cum este cea de pe https://www.zgs.ro, ar trebui să cunoști mai întâi următoarele 8 motive principale pentru care să alegi un produs de acest gen.

1. Stabilitate dimensională bună

Pardoseala SPC este un material de pardoseală de vinil, cu miez rigid de calcar pudră, de clorură de polivinil și stabilizatori. Este o pardoseală densă, puternică și cu stabilitate dimensională bună. Dacă alegi pardoseala SPC nu vei avea probleme la structura ei din cauza fluctuațiilor de temperatură. După cum se știe temperaturile ridicate pot cauza instabilitate în structura anumitor tipuri de pardoseli. Testele de contracție au arătat că pardoseala SPC are o contracție de 5% în condiții speciale precum: la temperatura de 80⁰C, timp de 6 ore și la umiditatea de 50%, timp de 24 de ore. Experții au spus despre pardoseala SPC că rămâne solidă și frumoasă an de an, nu se contractă și nu se dilată la fluctuații de temperatură și deci nu va trebui să fie înlocuită.

2. Rezistentă la alunecare

O pardoseală SPC este alegerea perfectă pentru tine, mai ales dacă îți dorești un finisaj anti-alunecare sub picioare. Suprafața panourilor din SPC au o textură cu rezistență bună la alunecare și cu o durabilitate excelentă în timp. SPC reprezintă soluția perfectă pentru orice spațiu al casei, pentru familiile care au persoane în vârstă, copii și animale de companie, dar și pentru interioare foarte frecventate – restaurante, cafenele, etc. Prin alegerea acestei pardoseli SPC antiderapante, te poți bucura într-adevăr de frumusețea și confortul finisajului perfect. Aceasta este foarte solidă, rezistentă la abraziune și la expunerea la umiditate. Toate panourile SPC sunt antiderapante și potrivite pentru orice locuință.

3. Rezistentă la apă

Despre pardoselile SPC, de calitate înaltă, se spune că sunt proiectate astfel încât să fie 100% rezistente la apă. Prin urmare, pot fi folosite în interioare cu un nivel de umiditate ridicat, în băi și bucătării, pentru că umezeala nu va cauza umflarea pardoselii și deteriorarea ei.

4. Rezistentă la pete

În general vorbind despre pardoseala laminată și pardoseala din SPC, la ambele produse curățarea și întreținerea se fac aproape în același mod și destul de simplu. În cazul pardoselii SPC, experții spun că este rezistentă la pete, se curăță ușor și în plus este mult mai rezistentă la temperatură ridicată și la căldură decât parchetul laminat.

5. Rezistentă la zgârieturi

Pardoseala SPC este foarte asemănătoare cu o componentă de vinil, dar are un ingredient important pe miezul interior, un carbonat de calciu, care este un calcar. Prin urmare, produsul este foarte dens, solid și rigid. În cazul SPC, rigiditatea este grozavă, ea va avea o rezistență excelentă la zgârieturi, lovituri, deci este o pardoseală pentru trafic intens. De asemenea, ea fiind rigidă, va putea fi tăiată precis pentru a fi montată perfect, acoperind ușoarele ondulații ale substratului. Instalarea sa este ca în cazul unei pardoseli laminate, rapidă și ușoară.

6. Silențioasă

Această pardoseală este silențioasă pentru că este un produs dens, iar sunetul la mers este redus și senzația produsului sub picioare, când se pășește pe ea, este plăcută. Ea vine cu un strat de bază incorporat, ce poate fi din diverse materiale (plută, componente din cauciuc sau altele).

7. Potrivită pentru încălzirea prin pardoseală

Această pardoseală este proiectată pentru încălzirea prin pardoseală, are o rezistență excelentă la temperatură ridicată și la căldură. Prin urmare, se potrivește cu acest tip de încălzire și cu mediul din regiunile în care clima este caldă, cum este Africa. Pardoseala se instalează foarte rapid, este solidă și foarte rezistentă la radiațiile ultraviolete (UV), deci poate fi expusă fără probleme direct la lumina soarelui.

8. Aspect atractiv

Aspectul pardoselii este dat de design. Un produs de brand poate avea și până la 60 de panouri pe design model. Pardoseala SPC poate fi asemănătoare cu o pardoseală laminată, dar în realitate este foarte diferită.

Alegerea pardoselii depinde de nevoile și condițiile tale specifice, de gustul și dorințele individuale privind amenajarea casei.