7 produse pe care să le ai la vânzare într-un magazin cu articole de gradină

7 produse pe care să le ai la vânzare într-un magazin cu articole de gradină

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriGradina
Ultima actualizareLuni 4 aprilie 2022
Vizualizari224

Voteaza & Distribuie

Descriere

Deoarece se apropie sezonul cald, persoanele care se bucură de curte sau grădină vor dori să achiziționeze materialele și ustensilele necesare pentru îngrijirea acesteia, alături de semințe, răsaduri, plante și alte accesorii, obiecte și piese de decor. Dacă iubești natura și ți-ai dorit dintotdeauna să ai un business propriu, atunci investește într-un magazin cu articole de grădină! Te vei bucura de clienți atât în prima parte a anului, pentru pregătirea plantelor în sezonul cald, dar și pentru crearea unui ambient relaxant și primitor. Totodată, magazinul tău va fi vizitat și în anotimpurile toamnei și ale iernii, când temperaturile încep să scadă și vremea se răcește. Iată deci ce produse nu ar trebui să lipsească din magazinul tău!

Unelte de grădinărit


Un magazin bine dotat pentru pasionații de grădinărit nu ar trebui să ducă lipsă de arsenalul de unelte pentru grădină! Îngrijirea unei curți necesită atenție, răbdare, dedicație și, bineînțeles, ustensile diverse și de calitate care să faciliteze toate activitățile necesare. Așadar, greblele, lopețile, fierăstraiele de mână, foarfecile de grădină, sapele și toate ustensilele pentru altoit sunt esențiale!

Iluminarea grădinii


Cu siguranță majoritatea clienților vor dori să se relaxeze până seara târziu alături de cei mai buni prieteni și familie chiar în curtea casei lor. Pentru astfel de ocazii este indicat să ai la vânzare diferite corpuri de iluminat, precum lămpile de grădină care se încarcă cu energie solară, fiind ideale pentru orice design exterior! Investește în corpuri de iluminat de diferite dimensiuni, modele și forme pentru a mulțumi gusturile tuturor celor care-ți calcă pragul!

Articole pentru îngrijirea plantelor

Plantele au nevoie de atenție și protecție pe întregul an: vara pentru a fi ferite de soare și de uscăciune, iar iarna pentru a fi acoperite sau chiar mutate din calea frigului și a zăpezii. În funcție de dimensiunea grădinii și de plantele pe care le au clienții: legume, leguminoase, fructe, flori, arbuști sau copaci, aceștia ar putea avea nevoie de: alveole pentru răsaduri de diferite dimensiuni, îngrășăminte și fertilizatoare, învelitori, plase pentru plante cățărătoare și plase de protecție, sere, solarii, varii materiale de legat.

Semințe și plante

Într-un magazin de articole pentru grădinărit vei putea vinde și semințe sau plante pentru clienții tăi. Alege semințe pentru flori, arbuști, legume, fructe sau chiar gazon, alături de bulbi, răsaduri și chiar plante decorative, în ghiveci. Cu o asemenea diversitate de produse în magazinul tău, te vei bucura constant de clienți mulțumiți!

Decorațiuni pentru grădină

Toată lumea își dorește o grădină personalizată, primitoare și relaxantă deopotrivă, iar acest lucru poate fi ușor de realizat cu ajutorul unor decorațiuni potrivite fiecărui gust! Printre cele mai îndrăgite categorii de produse sunt figurinele de grădină, precum piticii, felinare, fântâni, plante artificiale și alte decorațiuni deosebite și rezistente în fața oricărui anotimp.

Mașini și utilaje pentru grădină

În cazul în care ai un magazin de grădinărit de dimensiuni mari, în care dorești să vinzi mașini și agregate pentru grădină care să ajute în îngrijirea și curățarea periodică a curții, atunci poți investi în motosape și motocultoare, mașini de tuns iarba sau motocoase, motofierăstraie și drujbe, generator de curent, trimere electrice etc.

Piese de mobilier


Clienții au nevoie de un moment de repaus în timpul activităților pentru amenajarea și îngrijirea curții, dar și un loc confortabil de unde să privească rodul muncii lor. O grădină este adesea spațiu pentru plantat și cultivat, alături de zonă de dining, loc de joacă etc. Așadar, pentru articole versatile și potrivite oricărui tip de client, alege să introduci în catalogul de produse diferite piese de mobilier: mese, scaune, șezlonguri, bănci, balansoare și accesoriile aferente: huse, perne, hamacuri, învelișuri de protecție.

Un magazin cu articole de grădină este versatil, bogat din punct de vedere al articolelor pe care le vinzi, dar și ideal pentru numeroase nevoi și cerințe. Fii gata pentru o nouă aventură și încântă-i pe clienții tăi cu produse de grădină calitative, plăcute, colorate și ideale pentru orice design exterior!

Sursă foto: freepik.com/free-photo/man-florist-working-green-house_21795104.html