6 carti de dezvoltare personala care iti vor schimba sensul vietii

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCarti
Ultima actualizareVineri 5 noiembrie 2021
Vizualizari317

Voteaza & Distribuie

Descriere

Traversam o perioada in care din ce in ce mai des simtim nevoia sa ne intoarcem catre noi si sa ne descoperim, sa invatam sa traim asumat si liber. Iar pentru asta, uneori avem nevoie de ghidaj. Astfel, incepem sa cautam in carti de dezvoltare personala strategii cu ajutorul carora sa ne cunoastem, sa ne eliberam de prejudecati si sa ne atingem obiectivele propuse.

Bookzone.ro are o gama bogata de carti dezvoltare personala, care sa te ajute sa-ti depasesti barierele mentale si emotionale. Am facut pentru tine o selectie de 6 carti de dezvoltare personala care te vor ajuta sa-ti schimbi viziunea despre viata si modul de abordare a problemelor!

1. Arta Bucuriei - de Goliarda Sapienza – este o carte eveniment, o mare redescoperire din literatura italiana, o fresca a secolului trecut, vazuta prin ochii unei siciliene puternice. Romanul a fost scris de-a lungul a noua ani, din 1967 pana in 1976. Acest monumental roman sicilian, a carui poveste incepe in anul 1900 si isi urmeaza personajul principal, Modesta, pe parcursul intregii perioade a secolului XX, este in acelasi timp un roman al maturizarii, o poveste despre aventuri si descoperiri sexuale, o fictiune autobiografica si o schita a trecutului moral, politic si social al Italiei.

Goliarda Sapienza (1924-1996) este considerata astazi una dintre figurile emblematice ale miscarii feministe italiene. Romanul a fost publicat la doi ani dupa decesul sau, printr-un efort urias al sotului sau, Angelo Pellegrino.

2. Iubirea te invata - Irina Binder – este o carte ce te motiveaza sa faci schimbarea la care tanjesti de atata vreme. O carte cu ajutorul careia vei constientiza cat de mult traiesti pe pilot automat si cu ajutorul careia vei redescoperi ca adevaratul scop pentru care traim este IUBIREA. Iubirea din faptele bune, Iubirea din darurile dezinteresate, Iubirea din gesturile frumoase si din conduita respectuoasa, Iubirea din atentia fata de natura si fata de sine. Iubirea te invata este pentru sufletul tau, al meu, al oricui doreste sa se cunoasca mai bine si sa inteleaga cum sa ofere si sa-si ofere mai multa iubire. Este o introspectie, un imbold si totodata o forta in sine de a te reinventa cu ajutorul acestui sentiment inaltator numit „IUBIRE”.

3. Traieste autentic - Andreea Savulescu – este o carte care explica, intr-un mod prietenos si deschis, ce este cu adevarat fericirea si cum sa depasesti obstacolele mentale care te impiedica sa o traiesti. Este o carte cu ajutorul careia vei invata strategiile prin care sa reusesti sa te reconectezi cu sinele tau autentic, pentru a descoperi cine esti cu adevarat si a deveni autorul propriei tale povesti. Un roman din seria de carti de dezvoltare personala cu ajutorul caruia vei reusi sa constientizezi fiecare aspect al vietii tale, sa accepti ce nu poti schimba, sa nu iti mai reprimi emotiile si sa iti asumi responsabilitatea pentru propria fericire.

4. Mama, povesteste-mi despre tine - Narcisa Suciu – este un roman special dedicat intrebarilor si celor mai pretioase amintiri pe care le poti lasa copiilor si nepotilor tai. Acest volum este o carte interactiva, un exercitiu terapeutic, care este de preferat sa-l parcurgi daca:

  • pretuiesti amintirile pe care le-ai adunat de-a lungul vietii si ai vrea sa le transmiti mai departe celor pe care ii iubesti;
  • iti doresti sa petreci putin timp cu tine, redescoperind amintiri si momente cheie care te-au format si care ti-au ghidat pasii pana in prezent;
  • vrei sa lasi povestea ta celor dragi tie, sa le raspunzi la intrebari chiar si cand nu esti langa ei;
  • ai nevoie de un ghid pentru a-ti reaminti cine ai fost, cine esti si cine iti doresti sa devii.

5. Despre sensul vietii - Mihai Morar, Parintele Necula –
este un dialog sincer si necesar despre puterea cuvintelor, puterea oamenilor si puterea lui Dumnezeu, care iti ofera reperele de care ai nevoie intr-o lume in schimbare. O invitatie la unitate, credinta si adevar.

6. Cand corpul spune NU. Costul stresului ascuns - Gabor Mate – esteun studiu aprofundat, revelator si plin de informatii utile despre stres si influenta lui asupra sanatatii noastre psihice si fizice. Cartea este un semnal de alarma si una dintre cele mai bune cai prin care te poti elibera de aceasta cumplita afectiune a epocii noastre. In paginile acestei carti dezvoltare personala, Gabor Mate a adunat o colectie inedita de cazuri reprezentative, extrase din experienta sa profesionala, bazata pe o bogata bibliografie medicala.

Intra pe Bookzone.ro si consulta oferta completa de carti de dezvoltare personala. Rasfoieste-le si alege cartea care se potriveste cel mai bine personalitatii si obiectivului pe care doresti sa-l atingi.