5 semne că trebuie să îți schimbi salteaua

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurisaltele
Ultima actualizareJoi 23 iunie 2022
Vizualizari444

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nu așteptați prea mult timp pentru a vă face curaj să vă schimbați salteaua, mai ales dacă ceva vi se pare suspect. Dacă vă aflați într-una dintre următoarele situații, ar trebui să luați serios în calcul să cumpărați o saltea nouă, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea!

Semne clare că aveți nevoie de o nouă saltea

1. Aveți nevoie de mai mult spațiu

Dacă dormiți cu partenerul, probabil că înțelegeți nevoia de a avea mai mult loc în pat. Cu siguranță, atunci când v-ați gândit să dormiți împreună, nu ați luat în calcul propriul spațiu. Dar știați că împărțirea unui pat dublu înseamnă de multe ori că unul dintre noi are mai puțin loc decât dacă am dormi într-un pat de o persoană? Schimbarea saltelei cu una mai mare este practic o necesitate, mai ales atunci când dormiți cu un partener. Așadar, luați în considerare posibilitatea chiar de a vă moderniza dormitorul, pentru că oricum va trebui să schimbați și cadrul de pat. Acest lucru însă vă va oferi atât dumneavoastră, cât și partenerului dumneavoastră, spațiul de care aveți nevoie pentru a vă odihni corespunzător, împreună.

2. Salteaua este mai veche de 6 ani

Salteaua nu este făcută să țină o viață întreagă, așa că trebuie înlocuită după aproximativ 6-8 ani de folosire. Bineînțeles că o mai puteți păstra o scurtă perioadă de timp după acea, însă aveți grijă să nu vă afecteze starea de sănătate, mai ales dacă prezintă denivelări vizibile. Asta înseamnă că salteaua dumneavoastră a ajuns la sfârșitul duratei de viață utile. Din păcate, o saltea ieftină poate fi una de foarte slabă calitate și ați putea observa umflături sau adâncituri pe suprafața acesteia mult mai devreme decât ar fi normal. Așadar, aveți nevoie de o schimbare, indiferent că aceasta nu era inclusă în buget. Chiar dacă o saltea premium poate părea o achiziție costisitoare, trebuie să vă gândiți că o nouă saltea este o investiție importantă care vă îmbunătățește considerabil odihna și, implicit, calitatea vieții per total. Nu așteptați până când somnul dumneavoastră are de suferit! Înlocuiți salteaua veche și bucurați-vă de un somn mai bun!

3. Vă mișcați mult în timpul nopții

O persoană își schimbă poziția de dormit de câteva ori pe noapte. Însă, dacă mișcările devin prea dese, vă vor întrerupe somnul și îl vor deranja și pe partener. De multe ori, asta se întâmplă când salteaua este prea uzată și nu vă mai susține corespunzător corpul. De asemenea, și spațiul mic ar putea fi o problemă. O saltea nouă, mai mare, vă va oferi amândurora mai mult spațiu pentru a vă mișca confortabil, fără a fi nevoiți să vă luptați pentru mai mult loc.

4. Aveți un somn de slabă calitate

Între casă, muncă și distracție, vă petreceți aproape o treime din viață în pat, așa că este important să alegeți o saltea care să vă ofere confortul și susținerea de care corpul dumneavoastră are nevoie pentru a vă odihni așa cum trebuie. Atunci când alegeți o saltea nouă, nu ezitați să investiți în somnul dumneavoastră! Din moment ce petreceți atât de mult timp în pat, merită să vă modificați bugetul pentru a cumpăra o saltea premium de la Sleepline, de care să vă bucurați ani la rând, fără probleme. Ca să nu mai vorbim de faptul că somnul este extrem de important pentru nivelul de energie din timpul zilei și contribuie la succesul dumneavoastră personal.

5. Vă doriți un dormitor mai confortabil

Dormitorul ar trebui să fie locul în care vă retrageți și vă reîncărcați după o zi lungă, locul în care vă începeți și vă încheiați ziua. Este important pentru calitatea odihnei să vă asigurați că spațiul de dormit este adaptat la nevoile dumneavoastră. Așadar, nu faceți rabat la calitate și alegeți cea mai bună saltea! Cu toate acestea, una dintre deciziile pe care trebuie să le luați atunci când cumpărați o saltea ar trebui să fie întotdeauna simplă: să alegeți o dimensiune saltea potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Când vine timpul să cumpărați o saltea nouă, poate fi dificil să găsiți modelul perfect, mai ales când nu știți de unde să începeți căutările. Dacă vă plimbați prin magazine, la prima vedere, toate saltelele vi se vor părea bune. Din păcate, calitatea unei saltele nu poate fi testată într-un minut sau două, atunci când vă așezați pe ea într-un showroom. Recomandarea noastră este să citiți părerile altor clienți care au achiziționat saltele online.

De la spumă cu memorie, la saltele hibrid sau saltele cu arcuri, există atât de multe opțiuni din care puteți alege. Întrebarea rămâne: cum alegeți? Și mai ales, de ce să țineți cont?