5 idei inedite de cadouri pentru cei dragi

5 idei inedite de cadouri pentru cei dragi

Detalii

CategoriiRegional
Taguriaranjamente florale, cadouri, cadouri personalizate, Carti
Ultima actualizareVineri 29 octombrie 2021
Vizualizari114

Voteaza & Distribuie

Descriere

Momentele petrecute alături de familie și prieteni sunt cele mai frumoase clipe din viață, iar aniversările și sărbătorile împreună cu cei dragi reprezintă prilejuri de mare bucurie. Ca să fii pregătit pentru aceste întâlniri festive, îți prezentăm în continuare câteva idei inedite de cadouri, iar astfel îi vei surprinde pe cei apropiați cu originalitatea ta și cu atenția pentru detalii:

Creează un “raft de cărți” personalizat

Bucuria de a citi o carte bună este una dintre plăcerile uitate în prezent, când suntem mereu pe fugă, cu ochii în ecranele dispozitivelor digitale. Surprinde-i pe cei dragi cu un set de cărți de beletristică, perfecte pentru clipele de răgaz sau pentru zilele de vacanță. Pot fi cărți de dragoste, romane istorice sau volume de poezii, literatura universală este o lume generoasă și plină de emoție, așa că alege titlurile potrivite și creează un “raft de cărți” personalizat după preferințele persoanei respective, ce se va bucura de un cadou original și sensibil.

Oferă un voucher pentru timpul liber

Ca să-i surprinzi pe cei dragi cu un gest inedit poți să le oferi vouchere pe care să le utilizeze când au timp și chef să-și petreacă zilele de weekend într-un mod agreabil și să încerce experiențe noi. Astfel au ocazia să încerce un zbor cu parapanta sau cu balonul cu aer cald, să meargă la echitație, la golf sau la un escape room, să se răsfețe la piscină, saloane de wellness și spa. Vor fi încântați de această oportunitate și cu siguranță va fi un cadou apreciat, care să le arate că ții la ei și le cunoști pasiunile, aspirațiile și nostalgiile.

Cumpără o fântână de ciocolată cu accesorii de party

Momentele festive merită celebrate cum se cuvine, cu fast și rafinament. De aceea este o idee bună să oferi celor dragi, la aniversări sau alte evenimente de familie, un dispozitiv pe cât de simplu, pe atât de spectaculos: fântână de ciocolată. Nu trebuie să fie de mari dimensiuni, este de ajuns să o montezi discret în sala unde are loc petrecerea și să-i surprinzi pe sărbătoriți și invitați deopotrivă. Va fi adorată de cei mici, iar combinațiile cu fructe și dulciuri vor transforma acest cadou într-un desert-vedetă, ce va deveni senzația petrecerii. Pregătește pișcoturi, ananas, căpșuni și cupe cu șampanie fină, care să desăvârșească gustul dulce al ciocolatei lichide.

Dăruiește un bar în formă de glob pământesc

Atunci când vrei să faci un cadou inedit, ia în considerare și acest obiect clasic, versatil și mereu surprinzător, care dă farmec oricărui living sau birou. Poți să alegi modele diverse de baruri în formă de glob pământesc, realizate din lemn nobil și dotate cu băuturi fine, care să fie pe gustul sărbătoriților și să le prilejuiască o călătorie imaginară pe meridianele luxului. Există și modele de baruri dotate cu narghilea și cigar box sau echipate cu samovar și presă de cafea, pentru o experiență rafinată.

Oferă aranjamente de flori, bomboane și fructe

Gestul oferirii unui buchet de flori este obișnuit atunci când mergi la o aniversare și vrei să faci un cadou frumos, care să arate aprecierea și simpatia pentru persoanele sărbătorite. Dar dacă vrei să-i surprinzi printr-un aranjament inedit, apelează la specialiști florari ce realizează combinații de flori, bomboane, dulciuri, fructe proaspete și confiate, modelate în cele mai diverse forme: vioară, balerină, liră, lebădă, cornul abundenței, personaje din filme și desene animate, inimi stilizate, brazi de Crăciun și multe alte surprize colorate, dulci și pline de arome irezistibile.

Alege ce ți se pare potrivit dintre aceste idei de cadouri inedite și surprinde-i plăcut pe cei dragi cu un strop de imaginație, care să transforme un gest obișnuit într-o bucurie neașteptată.

Sursa foto: shutterstock.com