3 aspecte pe care să le urmărești atunci când cumperi un aparat anticârtițe

3 aspecte pe care să le urmărești atunci când cumperi un aparat anticârtițe

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriGradina
Ultima actualizareMarti 28 aprilie 2020
Vizualizari596

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cârtițele reprezintă o categorie de dăunători foarte specială. Deși se dovedesc a fi benefice din multe puncte de vedere, fiind totuși o specie lăudată pentru numeroasele beneficii pe care le aduc solului în care trăiesc și chiar protejată, acestea pot face și multe probleme. Prin urmare, multe persoane își doresc să aibă la dispoziție cele mai eficiente metode pentru a le ține cât mai departe de grădina lor.

Iar metode eficiente au tot apărut de-a lungul timpului, așa cum apar soluții de regulă pentru fiecare problemă. Așa că există o metodă eficientă și pentru a scăpa de cârtițe. Mai exact, este vorba despre folosirea acelor aparate anticartite, aparate preferate de tot mai multe persoane care se lovesc de problema combaterii cârtițelor. Doar că au apărut foarte multe aparate anti cârtite pe piață, așa că alegerea unuia se poate dovedi a fi nu foarte ușor de realizat. Din acest motiv am decis să contactăm echipa de la PestRepeller.ro pentru a afla care sunt aspectele care trebuie urmărite atunci când se achiziționează un aparat cu ultrasunete anti cârtițe.

Iată așadar 3 aspecte pe care trebuie să le urmărești și tu numaidecât atunci când îți achiziționezi un aparat anti cârtițe:

Suprafața protejată


Unul dintre primele detalii pe care trebuie să le ai în vedere este suprafața ce poate fi protejată cu ajutorul aparatului achiziționat. În acest sens ar trebui să îți măsori curtea pe care dorești să o protejezi împotriva cârtițelor. Nu alege însă un dispozitiv care protejează exact suprafața pe care o ai, ci alege mai degrabă un aparat anti cârtițe care poate proteja o suprafață mai mare. Iar asta deoarece pot exista anumite blocaje care vor reduce considerabil aria protejată, așa cum sunt gardurile sau pereții, de exemplu. Alege un aparat anti cârtițe cu suprafață mare și cu siguranță vei reuși să ții cârtițele cât mai departe.

Marca aparatului


Așa cum spuneam, în ultimii ani au apărut multe aparate anti cârtițe însă nu toate se dovedesc a fi cu adevărat performante și eficiente. Prin urmare, ar trebui să folosești și marca aparatului ca unul dintre principalele tale criterii de alegere a unui astfel de dispozitiv. Dar poți merge la sigur intrând pe PestRepeller.ro iar acolo vei găsi doar produse de cea mai bună calitate. Astfel vei ști că aparatul achiziționat nu te va dezamăgi și se va ridica la nivelul așteptărilor tale.

Alimentarea dispozitivului

Aparatele cu ultrasunete anti dăunători pot fi grupate pe trei mari categorii în funcție de sursa de alimentare: la priză, pe baterii sau chiar cu alimentare solară. Trebuie deci să te gândești la cum vrei să funcționeze aparatul achiziționat. Ai priză în apropiere? Nu ai o problemă cu achiziționarea de baterii pentru dispozitiv? Sau are soarele acces la grădina ta sau este în cea mai mare parte umbrită?

Răspunzând la aceste întrebări vei stabili foarte ușor care este modul ideal pentru alimentarea aparatului anti cârtițe în cazul tău. Iar dacă vei ține cont de toate aceste 3 aspecte atunci cu siguranță vei reuși să faci o achiziție pe care să nu o regreți.