Servicii de fotografie imobiliară în București

Detalii

Telefon
0728007149
Social links
Pret
100 EUR
Categorie
Prestari servicii
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
264

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fotograf specializat în fotografie imobiliară – Airbnb – clipuri de prezentare

Pentru a crește ratele de succes ale vânzărilor de imobiliare vă punem la dispoziție serviciile noastre: fotografie imobiliară – Airbnb – clipuri de prezentare, fotografii aeriene, filmări aeriene, fotografii arhitecturale.

Dezvoltatorii imobiliari de pretutindeni încearcă să utilizeze modalități originale de promovare si comercializare a proprietăților din portofoliu. Urmare a creșterii competiției între companiile din sectorul imobiliar, nevoia de fotografii imobiliare profesionale este tot mai mare. Apelând la serviciile unui fotograf specializat în imobiliare veți putea ajunge mai aproape de clienții dumneavoastră prin imagini de calitate.

Vă putem oferi servicii de fotografiere si filmare profesională pentru toate fazele dezvoltarii unui proiect imobiliar, începând cu urmărirea de șantier, pînă la momentul în care apartamentele sunt finalizate și amenajate. La final veți primi un film de prezentare a proiectului rezidențial care să fie expus pe canalele de media socială în scopul promovării.

În acest portofoliul de imagini Sulyok Imaging puteți găsi diverse proiecte realizate pentru companii și societăți comerciale: filme de prezentare, clipuri publicitare, reportaje, diverse campanii de publicitate, video corporate.
Imaginile sunt ingredientul cel mai important pentru orice campanie de marketing imobiliară de succes, așa că de ce să nu vă asigurați că obțineți rezultate optime? Doriți să vă situați cu un pas înaintea competitorilor?

Angajați un profesionist specializat în fotografie imobiliară, Airbnb, clipuri de prezentare și obțineți imaginile de care aveți nevoie. Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video pentru ansambluri rezidențiale.