Parcare privata ieftina la Aeroport Timisoara Client Gold

Parcare privata ieftina la Aeroport Timisoara

Detalii

Telefon
0741209906
Social links
Pret
40 LEI
Categorie
Prestari servicii
Modificat
acum 4 luni si 1 saptamana
Vizualizari
943

Voteaza & Distribuie

Descriere

Parcare privata ieftina la Aeroport Timisoara


Pentru cei care locuiesc in Resita, Arad, Deva sau localitatile din imprejurimi, Aeroportul International "Traian Vuia" este cea mai accesibila varianta de zbor din majoritatea oraselor importante din Europa. Desigur, exista si alternativele Cluj/Sibiu, dar drumul este mai lung si in general numarul de zboruri e similar.

Insa lasarea autoturismului in parcarea aeroportului nu e deloc ieftina si vine la pachet cu faptul ca AIT nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderi sau furturi. Prin urmare, daca vii din alt oras si vrei sa te bucuri de confortul autoturismului tau, dar stiind ca masina e in siguranta, cea mai buna solutie pentru tine a parcare aeroport Timisoara - BestPark.

Parcarea privata e situata la doar 1,5 km de aeroport, are o multime de review-uri bune de la clienti care deja au incercat (sau folosesc constant) serviciile, e supraveghetea video, pazita 24 din 24 si asigura transfer la si de la aeroport. Astfel, esti sigur ca masina ta e in siguranta, pentru un pret accesibil (uneori chiar mai ieftin decat costul taxi-ului din Timisoara pana la aeroport)