Centrul de Consultanta si Training Lumen ofera cursuri autorizate ANC

Nou! Centrul de Consultanta si Training Lumen ofera cursuri autorizate ANC

Detalii

Telefon
0332141134
Categorie
Prestari servicii
Modificat
acum 2 saptamani si 2 zile
Vizualizari
752

Voteaza & Distribuie

Descriere

Centrul de Consultanta si Training Lumen, din cadrul Asociatiei Lumen, anunta derularea unor noi cursuri de perfectionare autorizate ANC in urmatoarele domenii:

FORMATOR - cod COR 242401, autorizat ANC.

Cursul se adreseaza persoanelor interesate sa-si dezvolte abilitati si sa dobandeasca competente necesare unui bun formator. La sfarsitul derularii programului de formare, absolventii vor avea insusite urmatoarele competente: Comunicarea in limba materna; Comunicarea in limbi straine; Competente de baza in matematica, stiinta, tehnologie; Competente informatice; Competenta de a invata; Competente sociale si civice; Competente antreprenoriale; Competenta de exprimare culturala; Respectarea legislatiei specifice; Aplicarea prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea in munca si in domeniul situatiilor de urgenta; Aplicarea normelor de protectie a mediului; Asigurarea calitatii activitatii; Pregatirea programului/stagiului de formare; Pregatirea formarii practice; Realizarea activitatilor de formare; Evaluarea participantilor la formare; Evaluarea programului/stagiului de formare.

MANAGER DE PROIECT - cod COR 242101, autorizat ANC.

Cursul se adreseaza atat persoanelor care deja lucreaza in domeniul Managementului de Proiect cat si tuturor persoanelor care doresc sa obtina competente in acest domeniu, pentru a avea acces la pozitii profesionale mai avantajoase in cadrul firmelor. Absolventii acestui program de formare vor avea competente profesionale de a elabora, planifica si implementa proiecte de succes conform Standardului Ocupational pentru ocupatia Manager de Proiect dupa cum urmeaza: Stabilirea scopului proiectului;Stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului; Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului; Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect; Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect; Managementul riscurilor; Managementul echipei de proiect; Managementul comunicarii in cadrul proiectului; Managementul calitatii proiectului.

ASISTENT RELATII PUBLICE SI COMUNICARE - cod COR 333906, autorizat ANC. Programul se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa-si dezvolte competente legate de planificarea, realizarea si evaluarea activitatilor de relatii publice dintr-o organizatie. Absolventii acestui curs vor avea urmatoarele competente profesionale: Munca in echipe multidisciplinare; Dezvoltare profesionala; Comunicare interactiva; Comunicare interpersonala; Planificarea activitatii proprii; Realizarea materialelor; Organizarea de evenimente; Organizarea campaniilor integrate; Evaluarea eficientei programelor de relatii Publice; Participa la eficientizarea comunicarii in organizatie; Mentinerea relatiilor cu mass-media; Pregatirea intalnirilor de lucru.

Taxa de participare este de 400 de lei pentru oricare dintre cursuri. Daca o persoana doreste sa urmeze doua dintre cursuri la al doilea beneficiaza de o reducere de 25% platind pentru ambele 700 de lei, iar daca doreste sa urmeze toate cele 3 programe costul este de 900 lei.