Tratamente cu acid hialuronic: obține buzele la care ai visat mereu

Detalii

CategoriiInfrumusetare
TaguriAcid hialuronic, Epilare definitiva, Injectari cu Acid Hialuronic, marire buze
Ultima actualizareLuni 30 octombrie 2023
Vizualizari735

Voteaza & Distribuie

Descriere

Buzele frumoase sunt adesea considerate printre cele mai senzuale și atractive atribute ale feminității – mai ales dacă sunt proeminente, cu o culoare distinctă și un arc vizibil. Cu toate acestea, nu orice femeie se poate bucura de astfel de buze, având adesea complexe în acest sens - buzele înguste, asimetrice sau incolore pot provoca nemulțumiri cu aspectul lor. Prin urmare, mărirea buzelor cu acid hialuronic este una dintre cele mai frecvent efectuate proceduri în cabinetele de medicina estetică.

Acid hialuronic – cum funcționează?


Uneori, acidul hialuronic este numit ”elixirul tinereții și are o gamă largă de aplicații, deoarece este folosit în multe ramuri ale cosmetologiei, farmacologiei și medicinei. Este o substanță care apare în mod natural în corpul uman. Acidul hialuronic este prezent în interiorul celulelor și pe suprafața acestora, iar sarcina sa principală este de a lega apa din derm, ceea ce îi garantează aspectul tineresc și fermitatea.

O moleculă de acid hialuronic produce aproximativ 250 de molecule de apă. Ce înseamnă asta în practică? Pielea și buzele devin hidratate și elastice. Cu toate acestea, odată cu vârsta, organismul produce din ce în ce mai puțin acid hialuronic, care contribuie la formarea ridurilor și, în cazul buzelor, la uscăciune. Prin urmare, deficiențele de acid din organism sunt adesea completate de suplimente sau injecții.

În clinicile de înfrumusețare, pe lângă procedurile de epilare definitivă sau remodelarea corporală, foarte populare au devenit tratamentele cu acid hialuronic, pe placul femeilor de toate vârstele.

Exemple de utilizare a acidului hialuronic în dermatologie și medicină estetică:

  • modelarea și mărirea buzelor;
  • umplerea ridurilor;
  • conturarea feței;
  • modificări ale aspectului zonei ochilor, de exemplu, ridicarea arcului sprâncenelor, eliminarea efectului cercurilor întunecate de sub ochi.


Acidul hialuronic pentru buze – alege perfecțiunea


Ești una dintre femeile care sunt nemulțumite de buzele mici și înguste, de forma lor asimetrică sau de culoarea neclară? Dacă da, soluția perfectă pentru tine va fi metoda de modelare sau mărire cu acid hialuronic buze.

Acesta este cel mai des folosit și este cel mai sigur mod de a face buzele mai pline și hidratate, precum și de a avea o formă frumoasă, un contur clar și o culoare naturală. Un avantaj suplimentar al acestui tratament simplu este că netezește pielea din jurul gurii și umple ridurile fine.

Întrucât fața, și în special buzele, sunt o zonă foarte delicată și sensibilă, se face anestezie locală înainte de începerea tratamentului. Nu trebuie să fii surprinsă sau îngrijorată dacă vei vedea o zonă mai roșie sau inflamată în jurul gurii pentru o zi sau două - aceasta este o reacție complet naturală. După anestezie, acidul este injectat în gură cu un ac foarte subțire. Medicul efectuează de obicei mai multe puncții pentru a răspândi substanța uniform pe suprafața gurii.

După procedura de mărire a buzelor cu acid hialuronic, vei putea reveni la programul tău obișnuit. Un alt avantaj uriaș este faptul că efectele procedurii pot fi admirate imediat. Asta înseamnă că, la plecarea din clinică, te poți bucura de buze perfecte, exact așa cum ai visat!