Sari la conținut
Forum Roportal
Tm49lup

supraincalzire procesor Intel core I3

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

post-369579-0-11666700-1337449313_thumb.jpgSalut. am un laptop Hp G62 procesor intel I3, 2,27 ghz, 4gb de ram. de max 1 luna a inceput sa mi se tureze procesorul si sa se incalzeasca cam repede... inainte stateam cu el pus direct in pat si nu se incingea asa repede cum se incinge acum stand pe birou... Imi urca temperatura la 90 grade si se stinge automat...si nu ma joc nimic sa il suprasolicit..decat messenger si facebook.. si tot se tureaza procul rau... Poate sa fie ca are praf in interior sau care ar fi cauza... am bagat de curand windows nou ..deci virusi nu am deocamdata :D ...astept raspunsuri va rog.. merci Editat de Tm49lup

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

post-369579-0-11666700-1337449313_thumb.jpgSalut. am un laptop Hp G62 procesor intel I3, 2,27 ghz, 4gb de ram. de max 1 luna a inceput sa mi se tureze procesorul si sa se incalzeasca cam repede... inainte stateam cu el pus direct in pat si nu se incingea asa repede cum se incinge acum stand pe birou... Imi urca temperatura la 90 grade si se stinge automat...si nu ma joc nimic sa il suprasolicit..decat messenger si facebook.. si tot se tureaza procul rau... Poate sa fie ca are praf in interior sau care ar fi cauza... am bagat de curand windows nou ..deci virusi nu am deocamdata :D ...astept raspunsuri va rog.. merci

 

 

 

Se supraincalzeste sistemul?:

 

Temperaturile variaza la fiecare laptop. Asta datorita solutiilor diverse de racire si a programarii in mod diferit a comportamentului ventilatoarelor.

Zona periculoasa (inalta) a temperaturilor este destul de standard datorita specificatiilor de utilizare a producatorilor. Temperaturile periculos de inalte determina diverse componente sa fie automat downclock-ate [CPU, GPU] pentru a evita supraincalzirea si posibila ardere a acestor componente.

 

Zone specifice de temperatura pentru componente:

 

CPU - temp. periculoasa:: 70C

GPU - temp. periculoasa: 90-95C

HDD - temp. periculoasa: 60-65C

 

Pragul de temperaturi ridicate este din nou destul de standard, din aceleasi motive invocate mai sus. Aceste temperaturi sunt periculoase pentru sistem, ele putand cauza avarii hardware daca utilizatorul nu ia masuri pentru eliminarea caldurii in exces. Sistemele ce au o componenta supraincalzita de obicei se vor bloca sau stinge.

 

CPU

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×