Transport auto internațional pe platformă - Avantaje

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini, platforma auto, transport
Ultima actualizareMiercuri 17 mai 2023
Vizualizari303

Voteaza & Distribuie

Descriere

Doriți să vă achiziționați o mașină din străinătate și nu știți cu ce să o aduceți în țară? Apelați la transport platforma auto international. Piața auto second hand din țări precum Germania, Italia sau Franța au oferte bune la preț și mașini de calitate și de aceea mulți români preferă să-și cumpere mașini din străinătate. În acest articol vom detalia beneficiile pe care le aduce transportul auto internațional pe platformă și de ce să alegeti un astfel de serviciu.

Transport auto internațional pe platformă – beneficii


Să achiziționezi o mașină din străinătate poate fi o afacere bună, iar aducerea acesteia cu transport internațional auto pe platformă reprezintă cea mai sigură și eficientă metodă. Avantajele de care beneficiezi sunt:
1. Accesibilitatea
Cu transport auto internațional poți aduce mașini din mai multe țări, ceea ce înseamnă că ai mai multe opțiuni pentru alegerea mașinii potrivite.
2. Confort
Tu nu va trebui să conduci pe distanțe lungi pentru a intra în posesia mașinii, tot ce va trebui să faci va fi să oferi firmei cu care colaborezi detalii despre mașină și adresele de ridicare și livrare.
3. Siguranță
Mașina ta va fi asigurată și transportată în siguranță de către șoferi profesioniști, cu experiență în condus la drum lung. În plus, platformele sunt concepute astfel încât mașinile să fie fixate pentru a nu suferi deteriorări în timpul transportului.
4. Costuri reduse
Nu va fi necesar să mai plătești pentru personal, combustibil, cazări, mâncare și taxe de drum. În plus, dacă transporți mai multe mașini poți beneficia de reducere.

Unde poți găsi o firmă care oferă astfel de servicii?


Cu o simplă căutare pe internet vei găsi Titanic Grup, firma care se ocupă cu transport auto internațional pe platformă de peste 2 decenii. Titanic Grup este în top 5 firme de transport din România.

Beneficiile pe care ți le aduce colaborarea cu ei sunt:

  • Asigurarea mașinii
  • Livrarea rapidă
  • Transport confidențial și prototip (camion închis), la cerere
  • Încărcarea autoturismelor cu garda la sol foarte joasă sau prin troliu
  • Costuri transparente și reduse
  • Urmărirea poziției camioanelor în timp real
  • Calitate profesională a transportului
  • Un cost preferențial în funcție de cantitatea transportată

Titanic Grup are peste 100 de auto transportatoare cu o capacitate maximă de 10 autovehicule. Autotransportatoarele sunt produse și echipate de Mercedes, Volvo, Daf, Scania, Lohr, Kassbohrer, Rolfo și Groenewold.

Cu Titanic Grup poți să îți transporți mașina sau mașinile în toată Europa. Ei îți promit un transport prompt și sigur, iar șoferii lor sunt profesioniști cu o vastă experiență. Pentru a lua legătura cu aceștia intră pe site-ul și completează formularul în urma căruia vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil. O altă modalitate de a intra în contact cu ei este pe site: titanicgrup.ro, pe rețelele de socializare sau apelându-i la numărul de telefon +40 248 212 261.