Spălatul pe mâini este cel mai important acum - echipamentele sanitare pot influența acest proces?

Detalii

CategoriiSanatate
Tagurisanatate
Ultima actualizareVineri 10 aprilie 2020
Vizualizari664

Voteaza & Distribuie

Descriere

Noul coronavirus, o problemă care nu ne mai dă pace în ultimul timp, impune câteva măsuri de autoprotecție ce ne afectează, în primul rând, libertatea. Vorbim de autoizolare, iar în cazuri mai grave de carantină, însă nu trebuie să uităm că toate aceste măsuri sunt doar pentru binele nostru.

Orice ieșire a noastră din casă trebuie să aibă un scop bine întemeiat. Pe lângă acest lucru, medicii ne recomandă să ne protejăm corespunzător și să evităm, pe cât mai mult posibil, contactul direct și îndelungat cu alte persoane. Igienizarea și dezinfectarea suprafețelor sunt măsuri de bază în lupta cu noul COVID-19, iar spălatul pe mâini trebuie efectuat după fiecare contact cu acestea.

Echipamentele sanitare dezinfectate constant pot ține virusul la distanță

Folosite continuu de toți membrii familiei, echipamentele sanitare trebuie îngrijite periodic. Prin îngrijire ne referim la o dezinfectare corespunzătoare, o dezinfectare cu soluții pe bază de clor sau alcool, după cum specialiștii recomandă. Unii români care dețin echipamente sanitare cu semne clare de uzură, aleg să le înlocuiască acum. Este de apreciat acest lucru deoarece tot ce este nou este automat și mai durabil, dar și mai ușor de întreținut și curățat.

Din randul celor mai importante echipamente sanitare dintr-o locuință se evidențiază rigolele de duș, dar și sifoanele și accesoriile aferente de scurgere. Întreg procesul de spălare corectă a mâinilor necesită o cantitate mare de apă, o cantitate folosită atât la umezirea acestora, cât și la clătire. În cazul clătirii, cantitatea necesară este mai mare, ceea ce înseamnă că echipamentele sanitare trebuie să facă față la drenarea, respectiv scurgerea ei.

Sifonul defect și problemele aferente

Mulți dintre noi au în propria locuință sifoane flexibile. Fiind mult mai eficiente, sifoanele flexibile, în cazul în care nu sunt întreținute corespunzător, se pot defecta extrem de ușor. De exemplu, sifoanele slab calitative sunt confecționate dintr-un plastic moale, ceea ce înseamnă că la contactul cu apa fierbinte acesta se poate dilata, iar pe suprafața sa pot apărea fisuri în timp.

Sifoanele flexibile de la Shop Einstal sunt dintr-un plastic tare, înalt calitativ, renumit pentru rezistența sa la factori chimici, dar și intemperii. Așadar, cei care își doresc să înlocuioasa sifonul din baie sau bucătărie în această perioadă din diferite motive pot lua legătura cu experții de la Shop Einstal. Aceștia sunt activi constant în cadrul magazinului online, oferind suport și cele mai bune sfaturi în conturarea tuturor deciziilor.

Cât de important este grătarul sifonului

Una dintre cele mai comune probleme apărute la nivelul sifonului este înfundarea acestuia. Lipsa grătarului este principala cauză a înfundării și implicit a scurtării duratei de viață. Experții în domeniu le recomandă tuturor celor interesați să achiziționeze sifonale flexibile care dispun și de grătar adăugat, sporind astfel perioada de exploatare a echipamentului sanitar.

Grătarul colectează toate rezidurile de dimensiuni mari, reziduri care o dată ajunse în cadrul componentei principale a sifonului pot opri circulația apei spre canalizare. În cazul în care circulația apei este blocată, orice dorință de a folosit chiuveta în cauză nu va putea fi îndeplinită. Mai exact, spălatul pe mâini, cel mai important acum, nu va putea fi realizat corespunzător deoarece apa folosită la umezire și clătire nu se va putea scurge.

Rigola de duș – calitatea ei contează!

Îngrijirea persoanală este de bază acum, iar asta înseamnă că și rigola de duș trebuie să îndeplinească anumite condiții pentru a putea susține toate procesele de îngrijire. În primul rând, se impune că aceasta să fie din oțel inoxidabil. Este deja bine cunoscut faptul că oțelul inoxidabil este imun la contactul cu tot felul de produse chimice destintate curățării și dezinfectării. O rigolă din oțel inoxidabil nu își va schimba culoarea atunci când intră în contact cu astfel de produse.

Totodată, o rigolă de dus aleasă corect nu se va dilata la contactul cu apa fierbinte. Cât despre mirosurile neplăcute, provenite de la acumularea bacteriilor și a microoganismelor în rigolă, cele din oțel inoxidabil, ajutate de produsele de curățare, nu rețin astfel de mirosuri. Oțelul inoxidabil își expune poate cel mai bine numeroasele proprietăți uimitoare pe care le are atunci când este folosit ca material principal pentru confecționarea rigolelor și sifoanelor.

Pentru și mai multe detalii, pentru a face achiziții corecte, cei interesați sunt invitați să acceseze https://www.shop-einstal.ro/.