Aurum 146 Report post Posted April 3, 2012 orasul meu.. St-Petersburg, Rusia.. 9 Share this post Link to post Share on other sites
Rodica` 6,180 Report post Posted April 3, 2012 Foarte frumos. :hi: Si ce de BMW- uri :lol: Si marea e frumoasa :) Multumim. Poate ne mai arati si alte poze :) Share this post Link to post Share on other sites
Aurum 146 Report post Posted April 3, 2012 Foarte frumos. :hi: Si ce de BMW- uri :lol: :))) ------------------------------- Si marea e frumoasa :) este r 7 Share this post Link to post Share on other sites
Rodica` 6,180 Report post Posted April 3, 2012 Raul Neva, care va sa zica ... Credeam ca e Golful Finic. Si aceste ultime fotografii de unde sunt? Share this post Link to post Share on other sites
Indigo 1 3,462 Report post Posted April 3, 2012 interesant St-Petersburg; frumos oras ai!! pare mai aerisit si mai curat ca orasele noastre! imi place poarta de la palat! ce palat este acela? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Aurum 146 Report post Posted April 3, 2012 (edited) Raul Neva, care va sa zica ... Credeam ca e Golful Finic. Si aceste ultime fotografii de unde sunt? În ultimele trei fotografii de acolo: 1) Biserica Mântuitorului pe malul de Griboedov. -------------------------------------------------------- 2) clădirea este fostul şef al personalului militar al Imperiului Rus, cu un arc, de la Piaţa Palatului. ------------------------------------------------------------- 3) sirena de aur pe o navă de la Mitninskaya chei. Nava este folosit ca un restaurant :) *************************************** Petersburg este un port maritim.. Petersburg, Golful Finic, parte a Mării Baltice: interesant St-Petersburg; frumos oras ai!! pare mai aerisit si mai curat ca orasele noastre! imi place poarta de la palat! ce palat este acela? Acesta nu este un palat. Această clădire este sediul central, Edited April 3, 2012 by Aurum 6 Share this post Link to post Share on other sites
Rodica` 6,180 Report post Posted April 3, 2012 frumos. eu astept sa ne duci la palatul de iarna :) Share this post Link to post Share on other sites
Rodica` 6,180 Report post Posted April 3, 2012 am vazut cumva un mall? da` ce dichisit si elegant pare... Share this post Link to post Share on other sites
Diela 967 Report post Posted April 3, 2012 (edited) Sankt Petersnurg - Veneţia nordului foarte foarte frumos Edited April 3, 2012 by Diela 1 Share this post Link to post Share on other sites