REFORMEX - informatii esentiale despre modul in care puteti construi legal un imobil

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriConstructii
Ultima actualizareJoi 26 august 2021
Vizualizari485

Voteaza & Distribuie

Descriere

In ceea ce priveste mediul imobiliar, studierea pietei in mod detaliat este absolut esentiala, in special daca discutam despre cum trebuie sa se construiasca un imobil sau despre schimbarea destinatiei acestuia in cazul in care situatia o cere.

Despre cum se construieste corect, lucrurile sunt mult mai simple si mai clare, insa in ceea ce priveste situatia care implica o schimbare de destinatie a unui imobil, exista foarte multe situatii in care proprietarii nu cunosc pasii care trebuie urmati si ce au de facut cu exactitate. O situatie foarte des intalnita cu privire la schimbarea destinatiei unui imobil, o regasim in momentul in care discutam despre transformarea unor spatii de locuin in birouri sau un apartament de la parterul unui bloc intr-un magazin de exemplu si invers si asa mai departe.

De regula, astfel de modificari ale destinatiei unui imobil, se petrec la parterul imobilului deoarece clientii unui magazin de exemplu, au acces mult mai usor in interior iar vadul unei astfel de afaceri este esential pentru conducere. Cunoasterea legislatiei punct cu punct si virgulacu virgula este absolut esentiala si trebuie tratata ca atare astfel incat lucrurile sa mearga ca pe roate.

Pe scurt, este nevoie de indeplinirea mai multor puncte cheie precum:

  • Extrasul de carte funciara
  • Studiul topografic
  • Certificatul de urbanism
  • Releveul si situatia existenta
  • Expertiza tehnica
  • Proiectarea
  • Avizele
  • Autorizatia de schimbare a destinatiei
  • Punerea in opera
  • Schimbarea destinatiei

Informatii corecte si coerente despre toate acestea si despre tot ce presupune o schimbare de destinatie a unui imobil, puteti descoperii la numai un simplu click distanta, accesand portalul REFORMEX. Aici, pe Reformex.ro, puteti gasi informatii esentiale pentru o astfel de actiune, informatii pe care trebuie sa le stiti inainte de a incepe o astfel de actiune daca va doriti sa finalizati procesul rapid si fara batai de cap. In cadrul acestei platforme puteti regasi inclusiv toate reperele legislative pe care trebuie sa le cunoasteti si este chiar recomandat sa cititi aceste texte pentru a putea cunoaste cu exactitate tot ceea ce aveti de facut in cazul unei schimbari de destinatie a unui imobil.

Cu totii stim ca exista multa birocratie si ca mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct astfel incat sa scapam de cosmarul depunerii zecilor de documente pentru o astfel de actiune. Din pacate, cel putin deocamdata nu ne ramane decat sa ne informam corespunzator si sa apelam la profesionisti in domeniu precum sunt cei de la Reformex.ro, si cu siguranta vom putea duce la bun sfarsit orice plan pe care il avem in minte.

Acestea fiind spuse, sunteti invitati sa accesati Reformex.ro si cu siguranta aici puteti gasi tot ceea ce cautati pentru a va duce la bun sfarsit planurile si de ce nu, pentru a putea incepe o afacere profitabila pe termen lung.

Acum, este mult mai simplu si mai incurajator sa duceti la bun sfarsit orice proiect REFORMEX.