Perdele și draperii în stiluri moderne - iată ce să alegi pentru casa ta!

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguridecoratiuni interioare, draperii, perdele
Ultima actualizareLuni 11 martie 2024
Vizualizari643

Voteaza & Distribuie

Descriere

Există acum o întreagă industrie a perdelelor și a draperiilor. Acestea sunt cunoscute mai degrabă pentru că sunt practice, dar iată că în ultima vreme au devenit și motiv de a redecora sau de a face mici schimbări de efect, fără prea mult efort. Este în cultura noastra să ne îmbrăcăm geamurile. Adică să le acoperim, cu textile dintre cele care ne plac. Povestea perdelelor și a draperiilor este spusă adesea după amenajări. Adică în fază finală, când sunt ultimele retușuri pentru a spune că am terminat de decorat o încăpere. Iată ce să avem în vedere.

Dacă vrei să schimbi ceva în încăperi, dar nu ești pregătit/ă să investești într-o nouă mobilă, poți alege schimbarea perdelelor și a draperiilor. Indiferent de tipul camerei, cu ajutorul unor noi perdele sau draperii poți avea un aspect total nou și îmbunătățit al interiorului. Alegându-le pe cele potrivite, ai posibilitatea de a schimba complet designul, fără să depui prea mult efort.

Insula de Perdele și Jaluzele te așteaptă cu perdele si draperii în stiluri moderne pentru casa ta! Acestea au o calitate superioară și un aspect deosebit, astfel încât vor mulțumi exigențele oricărui client.

În funcție de preferințe, poți opta după perdele și draperii, care să aibă diverse modele. Poți alege variantele din colecția de lux, perdele simple, diverse, brodate, perdele pentru bucătărie, perdele și draperii din in sau din bumbac, perdele și draperii pentru copii, gata făcute, draperii simple, draperii cu model ori blackout fonoabsorbante. Cele din urmă sunt ideale pentru a ajusta lumina soarelui care intră în încăpere. Acestea sunt excelente pentru a menține o temperatură joasă în interior, pe timpul verii. Lumina nu pătrunde, iar razele soarelui nu vor încălzi prea tare camera. Calitatea lor este una superioară, iar aspectul unul modern.

În cazul în care designul interior este într-o anumită culoare sau nuanță, la Insula de Perdele si Jaluzele ai posibilitatea de a le alege după culoare. Fie că vorbim despre camera de zi, camera copilului, bucătării sau dormitoare, în orice caz poți opta pentru unele dintre cele mai potrivite perdele și draperii. Acestea pot fi în tonuri de negru, alb și gri, maro, bej și crem, verde-kaki, mov-lila, galben, portocaliu și auriu, albastru, bleu sau turcoaz, cât și roșu, grena, roz, printre altele.

Șine și galerii potrivite pentru orice stil de perdea sau draperie


Șinele și galeriile sunt accesoriile ce stau la baza perdelelor și a draperiilor. Acestea pot fi de mai multe tipuri și le poți alege în funcție de preferințe, dar și de spațiul disponibil. În categoria de șine și galerii de la Insula de Perdele și Jaluzele, ai la dispoziție șine din PVC, din aluminiu, din lemn masiv, șine flexibile sau curbate, motorizate, dar și galerii metalice. Produsele de acest tip au o calitate superioară, sunt foarte rezistente și se pot monta pe orice tip de tavan. Acestea pot menține cu ușurință greutatea perdelelor sau a draperiilor, însă trebuie să ții cont și de rezistența tavanului. Pe site ai toate detaliile cu privire la fiecare produs în parte.

Alte produse pentru diverse încăperi


Magazinul online mai dispune și de alte produse utile pentru alte încăperi, cum ar fi jaluzelele sau roletele textile. Acestea pot fi montate atât în interiorul casei, cât și în alte clădiri precum școli, primării, cabinete medicale, saloane și așa mai departe. Poți comanda online jaluzele romane, panouri japoneze, rolete, storuri, perdele din ațe franjuri, inele și alte modalități de prindere, precum și aranjamente decorative pentru draperii. Pentru a comanda ceva potrivit, poți contacta echipa la numerele de telefon sau la contact@insuladeperdele.ro