Pe site-ul piscineservice.ro clientii gasesc tot ce au nevoie pentru piscina lor!

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguripiscina
Ultima actualizareJoi 2 decembrie 2021
Vizualizari455

Voteaza & Distribuie

Descriere

Este distractiv sa detii propria ta piscina, deoarece iti ofera o anumita intimitate si poti sa beneficiezi in orice perioada anului de aceasta. Insa pentru a intretine corect piscina, proprietarii au nevoie de produse specializate precum cele comercializate pe site-ul https://www.piscineservice.ro

Cand visatii cu ochii deschisi la inotat pe indelete sau la o baie racoritoare in piscina, va imaginati o apa albastra limpede si sclipitoare, nu? Ei bine, nu ramane asa de la sine. Pentru a ne mentine piscina cea mai curata si mai buna, trebuie sa o curatam in mod regulat. Curatarea regulata poate fi un task destulde solicitant, dar protejeaza si investitia, facandu-va piscina sa reziste cat mai mult posibil.

Dar cat de des? Este cu adevarat necesara intretinerea saptamanala a piscinei? Si care sunt cele mai importante sarcini?

Skimming: De doua ori pe saptamana

Intretinerea saptamanala a piscinei va prelungi durata de viata a piscinei voastre. Prima linie de aparare este un skimmer, o plasa atasata la un stalp telescopic pe care o puteti folosi pentru a indeparta resturile de suprafata plutitoare, frunzele si insectele din piscina. Resturile plutitoare se vor scufunda in cele din urma, devenind mai greu de indepartat. Curatarea suprafetei piscinei cu mana la fiecare cateva zile este una dintre cele mai rapide si mai usoare modalitati de a va mentine piscina curata. Skimmingul nu scapa doar de chestiile brute - mareste semnificativ eficienta sistemului de circulatie al piscinei si scade cantitatea de clor pe care va trebui sa o adaugati la piscina.

Curatati cosurile cu sita: o data pe saptamana

Curatarea cosurilor cu sita cel putin o data pe saptamana ajuta, de asemenea, la circulatia si scade cerintele de clor. Gasiti-le pe puntea piscinei. Scoateti cosul de plastic si scuturati-l. Daca exista obiecte intepenite acolo, pulverizati interiorul cu un furtun pentru a le disloca.

Curatati gresia: o data pe saptamana

Perierea peretilor si a placilor piscinei ajuta la minimizarea formarii de alge si a depunerilor de calciu, astfel incat acestea sa nu devina probleme mai mari. Veti dori o perie rigida pentru piscinele din beton captusite cu tencuiala si o perie mai moale pentru peretii de vinil. Utilizati un produs de curatare delicat conceput pentru gresie.

Aspirator: O data pe saptamana


Aspirati piscina in fiecare saptamana pentru a mentine apa limpede si pentru a reduce numarul de substante chimice pe care trebuie sa le adaugati. Cand aspirati, scapati de frunzis si alte resturi care compromit echilibrul pH-ului apei. Daca aveti un aspirator manual, mutati-l inainte si inapoi pe suprafata piscinei ca si cum ati aspira un covor. Pentru cele mai bune rezultate, suprapuneti usor fiecare miscare. Verificati filtrul de fiecare data cand aspirati si curatati-l daca este necesar.

Curatarea piscinei cu tehnologie

Aparatele de curatat automate pentru piscine sunt dispozitive robotizate care curg de pe conductele de aspiratie sau de presiune ale piscinei pentru a se propulsa in jurul piscinei si pentru a ridica frunze si resturi.
Exista, de asemenea, sisteme autonome disponibile cu propriile motoare care se conecteaza la prizele electrice standard.

Nu doar la valoarea casei lor si la estetica frumoasa pe care o aduce in curtea din spate, ci si la modul in care va poate imbunatati calitatea vietii in general. Nu numai ca folosirea unei piscine in mod regulat va poate ajuta sa duceti un stil de viata mai sanatos, dar se poate dovedi si excelent pentru divertismentul din curte. Puteti organiza petreceri la piscina, puteti organiza nopti cu gratar si multe altele. Cu toate acestea, cu fiecare piscina vine o mare responsabilitate.

Este datoria voastra sa o pastrati curata si sa functioneze in conditii optime. Daca piscina si zonele inconjuratoare nu sunt pastrate curate si in siguranta, aceasta poate afecta functionalitatea, siguranta si estetica curtii. Instalarea piscinei din curte poate oferi atat de multe beneficii. De la divertisment si recreere, la relaxare, exercitii fizice si multe altele. Din aceste motive si multe altele, este extrem de important sa-l mentineti in forma maxima.

Unele dintre cele mai importante motive pentru a va curata piscina in mod regulat includ:
  • Longevitate
  • Reparatii mai putin costisitoare
  • Mentine apa sanitara si sigura
  • Imbunatateste estetica
  • Functionare mai buna
  • Imbunatateste valoarea casei
  • Mai multa placere de la utilizarea regulata.

Necuratarea piscinei sau a nu apela curatarea acesteia de catre un service profesionist in mod regulat poate duce la urmatoarele:
  • Canalele de scurgere infundate sunt una dintre cele mai mari cauze de ingrijorare pentru proprietarii de piscine. Canalele de scurgere infundate va pot arde motorul, creand o gaura destul de mare in portofel atunci cand vine vorba de reparatii. Pentru a preveni reparatiile inutile, asigurati-va ca va verificati drenurile in mod regulat.
  • Daca apa din piscina sau diverse componente par sa aiba o nuanta verde, este probabil ca algele sa fi inceput sa se formeze in piscina. Acest lucru se poate intampla daca nu va curatati piscina in mod corespunzator sau in mod regulat. Exista multe produse disponibile pe piata care pot ajuta la prevenirea, indepartarea sau eliminarea algelor, dar solicitarea unui serviciu de curatare a piscinei ar putea fi cel mai bun pariu. Numai pentru a asigura siguranta apei piscinei voastre.
  • Daca nu mentineti in mod corespunzator calitatea si curatenia piscinei voastra, puteti ajunge sa va confruntati cu unele probleme considerabile. Unele dintre aceste probleme includ iritatii ale pielii, urechilor, ochilor, respiratorii si/sau ale ranilor.

Cel mai bine este sa aveti grija de piscina cu produsele de la piscineservice!