MobileFIX - service-ul potrivit telefonului tău

Detalii

CategoriiRegional
Tagurigsm, reparatii GSM, Service GSM
Ultima actualizareLuni 2 mai 2022
Vizualizari411

Voteaza & Distribuie

Descriere

De fiecare dată când telefonul are o problemă, deținătorul are și el. Din cauza faptului că telefoanele mobile au devenit parte din viața noastră, atunci când se defectează ne impacientăm destul de mult. Nu ne dorim ca reparațiile să dureze mult, ci să intrăm cât mai repede în posesia lor, într-o stare cât mai bună. Pentru reparații rapide și eficiente, poți trimite telefonul la MobileFIX - service-ul potrivit telefonului tău!

Află din rândurile ce urmează cum te ajută acest service și de ce ai dori să ajungi la acest sediu sau să colaborezi la distanță cu această echipă.

MobileFIX - un service gsm pe care te poți baza

MobileFIX este un service gsm care se ocupă cu reparațiile și înlocuirea display-ului telefoanelor mobile. În ceea ce privește reparațiile, poți solicita reparații pentru marca Samsung, iPhone sau iPad. Display-ul poate fi înlocuit la aceleași modele, iar un alt serviciu pe care îl poți solicita este înlocuirea sticlei. Aceasta se aplică la Samsung, iPhone și Apple Watch. Compania este foarte transparentă și oferă clienților acces la informații legate de prețul înlocuirii sticlei și a display-ului. Pentru reparațiile generale nu poate fi afișat un cost, înainte de a ști exact diagnosticul telefonului. Dacă vrei să mergi cu telefonul la reparat, pe loc ți se va oferi un diagnostic, iar soluționarea problemelor va avea loc în circa 30 de minute. Astfel de avantaje merită specificate mai ales in condițiile în care nu toată lumea oferă astfel de opțiuni. Cu siguranță am pățit cel puțin o dată în viață să fim nevoiți să așteptăm mai mult decât ne-am fi dorit, până când reparația telefonului se întâmplă.

Arie mare de acoperire și posibilitatea de a trimite telefonul prin curier

Service-ul GSM MobileFIX are o arie de acoperire în București, Cluj, Brașov și Constanța. În toate aceste orașe vei găsi disponibil un sediu al lor, iar dacă nu te afli în apropiere poți merge pe cealaltă variantă. Aceasta constă în trimiterea telefonului sau a altui dispozitiv prin curier, direct la service. Nu este prima dată când auzim de un service că oferă această posibilitate și bine face. Asta pentru că în era modernă, sfidăm barierele legate de distanță și alte inconveniente de acest gen. Online-ul a schimbat mult din ceea ce înseamnă metoda clasică de muncă și de colaborare între public și prestatorii de servicii diverse.

Pentru a-ți trimite telefonul trebuie să completezi un formular cu datele personale, adresa de unde urmează să ridice curierul telefonul, modelul acestuia și defecțiunea. Unul dintre operatori te va contacta pentru a stabili intervalul în care se va ridica dispozitivul, cât și pentru confirmarea datelor. În general, a doua zi după ce curierul ridică dispozitivul, acesta va ajunge în posesia MobileFIX. Odată ajuns, un consultant te va contacta pentru a-ți confirma faptul că a ajuns telefonul. Contravaloarea reparației se va achita în momentul în care primești telefonul înapoi. În majoritatea cazurilor, acestea pleacă de la service în timp de 48 de ore, așadar în doar două zile te poți bucura din nou de telefonul tău.

Care sunt avantajele de colaborare cu MobileFIX?

Dacă te afli în zonele apropiate de sediile service-ului, te poți bucura de unul dintre cele mai mari avantaje: reparații pe loc. În 90% dintre reparațiile de care au avut nevoie clienții până acum, service-ul a asigurat soluționarea lor în maximum 30 de minute. Poți aștepta chiar în interior până ce telefonul tău este gata. Un alt avantaj este faptul că vei beneficia de garanție, aceasta fiind oferită la majoritatea reparațiilor. Nu te gândi că acesta este momentul declinului, că din moment ce ai reparat un dispozitiv mobil acesta are toate șansele să se defecteze curând, din nou. Dacă este pe mâini bune, reparat corect, nici nu vei face diferența. Adică nimic nu trădează faptul că dispozitivul în cauză a fost stricat la un moment dat. Acesta este efectul de mână de profesionist!

Datele tale sunt complet în siguranță, firma asigurând respectarea intimității clienților. Serviciile de înaltă calitate și prețurile convenabile sunt alte atuuri de care poți profita. Dacă vrei să afli mai multe informații, pe site-ul mobilefix.ro ai la dispoziție toate detaliile necesare. În cazul în care ai probleme cu smartphone-ul trimite telefonul la MobileFIX - service-ul potrivit telefonului tău!

Contact: contact@mobilefix.ro