Cel mai puternic vitalizant al naturii

Cel mai puternic vitalizant al naturii

Detalii

Telefon
0771331331
Social links
Pret
29,5 LEI
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
469

Voteaza & Distribuie

Descriere

Viața agitată și stresata pe care o avem cei mai mulți dintre noi ne suprasolicita organismul și ajungem sa avem căderi de epuizare. Ce soluții avem în aceste cazuri? Și cum ne putem reveni în cel mai scurt timp?

Unele din cele mai bune soluții vin din stupul albinelor: lăptișorul de matcă și polenul crud.

Polenul crud reprezinta polenul cules de albine in momentul in cale ele culeg nectar si fac polenizarea. O singura graunta de polen provine in medie de la 200 de flori. Acest efort al albinelor pentr a colecta polenul se traduce pentru noi printr-o cantitate foarte mare de vitamine, minerale, enzime dar si proteine.

Este foarte important sa alegi polen crud, acesta se pastreaza la congelator desi nu ingheata. El are o cantitate de apa foarte mica (3-5%) dardiferentele terapeutice in comparatie cu poelnul uscat nici macar nu pot fi comparate. Astfle cumpara polen crud de la congelator si nu in pungulite de pe raft.

Cel de-al 2-lea tonic si vitaminizant puternic este Laptisorul de Matca. Lăptișorul de matcă este o hrana atât de concentrata încât face ca regina albinelor, a cărei hrana practic este, sa creasca de până la de 10 ori mai mare decât o albina obișnuită. Nutrientii din laptisorul de matca sunt puternic revitalizanti si pentru organismul uman.

Lăptișorul de matcă conține o sumedenie de vitamine, minerale enzime și un compus unic: 10-HDA sau acidul 10-hidroxi-2-decenoic, un compus biologic activ cu puternice efecte anticancerigene, antibacteriene si antivirale dar și puternic regeneratoare.

Tine cont ca laptisorul de matca se pastreaza la frigider si allege varianta de laptisor de matca pur si crud, nu cea incapsulata deaorece diferentele de efect terapeutic sunt fantastice.

Așadar în caz de convalescenta, suprasolicitare, stres prelungit sau alte perioade dificile, lăptișorul de matcă si polenul crud reprezintă o recomandare importanta și de luat in seamă.