În funcție de ce criterii îți alegi canapeaua extensibilă de care ai nevoie?

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguricanapele
Ultima actualizareJoi 18 noiembrie 2021
Vizualizari475

Voteaza & Distribuie

Descriere

Canapeaua extensibilă este o alegere inspirată pentru orice locuință. Aceasta îmbină confortul cu designul modern și rămâne un element de actualitate în amenajarea interioară din majoritatea caselor. O canapea extensibilă se potrivește atât în locuințele decorate în stil clasic, cât și în cele decorate în stil modern sau minimalist. Cel mai important avantaj al acestui tip de canapa ține de faptul că se întinde foarte rapid și devine spațiu pentru dormit pentru membrii familiei sau pentru oaspeți.

Pentru a face cea mai bună alegere când vine vorba de achiziționarea unei canapele extensibile, există câteva aspecte importante de luat în considerare:

1. Dimensiune

Pentru a integra perfect o canapea într-o încăpere, dimensiunea potrivită acesteia trebuie să fie identificată cu atenție. Aceasta se stabilește în raport cu dimensiunea camerei și cu spațiul liber care va fi alocat poziționării canapelei extensibile. O canapea extensibilă prevăzută cu mai multe locuri este potrivită pentru un living mare, în care există suficient spațiu. În schimb, pentru camerele mai mici, o canapea extensibilă cu dimensiuni mai compacte poate fi cea mai bună soluție din punct de vedere estetic și funcțional. La Casa Eduard se pot face canapele la comandă, aceasta fiind varianta ideală pentru persoanele care au găsit în catalog o canapea pe gustul lor, dar care are dimensiuni nepotrivite pentru camera în care urmează să fie montată.

2. Număr de locuri

O canapea extensibilă cu două locuri se potrivește cel mai bine într-o încăpere cu spațiu restrâns, într-un decor minimalist sau într-o locuință în care nu locuiesc foarte multe persoane. Alegerea unei canapele cu mai multe locuri este practică pentru familiile numeroase sau pentru livingurile mari, în care o astfel de canapea ar completa decorul. Persoanele care primesc des musafiri și care își invită prietenii să rămână peste noapte se pot orienta către o canapea extensibilă cu trei locuri, pentru a le asigura oaspeților un nivel ridicat de confort.

3. Culoare și material

Materialul trebuie să fie calitativ, rezistent și plăcut la atingere. Un material calitativ va asigura o durată lungă de viață a canapelei, care nu se va deteriora și nu își va pierde din culoare dacă este întreținut corespunzător. Cât despre culoare, aceasta este foarte importantă pentru întregul design al camerei. Nuanța canapelei trebuie să corespundă paletei cromatice din încăpere și să se asorteze cu celelalte elemente din decor. De la fabrica de canapele Casa Eduard se pot achiziționa canapele într-o gamă variată de culori, existând posibilitatea de a alege culoarea preferată pentru modelul de canapea dorit.

4. Spațiu de depozitare

Spațiul de depozitare de sub șezut poate fi un aspect important pentru persoanele care vor să își eficientizeze spațiul și să depoziteze obiecte sub canapea. Acest spațiu este potrivit pentru a păstra perne, pături sau alte lucruri voluminoase.

Alegerea unei canapele potrivite pentru orice living este acum simplificată, întrucât există varianta de a alege o canapea făcută la comandă, care să aibă modelul, culoarea și dimensiunea dorite. În acest fel, canapeaua extensibilă aleasă se va integra perfect în decorul camerei și nu va ocupa mai mult spațiu decât este nevoie.