Husele personalizate de la BitCase - biletul salvator catre unicitate in 2021!

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihuse telefoane
Ultima actualizareJoi 7 ianuarie 2021
Vizualizari572

Voteaza & Distribuie

Descriere

BitCase este magazinul online in cadrul caruia smartphone-ul tau poate capata o cu totul alta infatisare. Vorbim mai exact despre o lume a huselor personalizate inalt calitative, perfect create pentru a oferi o nota eleganta smartphone-ului tau.

BitCase este despre cum poti fi unic intr-o lume dominata de trenduri. Un singur element - husa personalizata - te poate aduce in lumina reflectoarelor mai mult decat ai crede. De aici poti achizitiona modele standard de huse, deja personalizate. Asta nu e tot: poti, tot in cadrul acestui magazin online, sa personalizezi o husa cu poza aleasa chiar de tine!

Te intrebi cat de rezistente sunt husele cu poze imprimate? Afla raspunsul direct de la experti!

Daca vorbim despre husele personalizate cu poza ta de la BitCase, atunci trebuie sa stii ca acestea vor trece cu brio testul timpului. Secretul sta in tehnica de imprimare abordata, dar si in amplasarea printului. Husele de la BitCase prezinta spate din sticla extrem de rezistenta. Nu doar ca ofera o senzatie extrem de placuta la atingere, ci si protejeaza printul. Acesta este amplasat sub sticla husei, motiv pentru care nu va prezenta nicio urma de uzura in delungul timpului.

Cat costa o husa personalizata cu poza ta? Este sau nu o investitie profitabila?

Daca te intereseaza sa stii din start pretul unui produs, atunci afla ca la BitCase husele personalizate cu poza aleasa de tine costa doar 75 de lei. Transportul este din partea casei, iar tot ce tine de calitate deplina este inclus in pretul achizitiei. Un alt motiv ce te-ar putea face sa iti doresti huse BitCase.ro tine de marginile cu striatii anti-alunecare. Asta inseamna mai putina ingrijorare cum ca ai scapa smartphone-ul din mana in cel mai nepotrivit moment.

BitCase te provoaca sa iti autodepasesti stilul actual!

Iesi din tipare in 2021 cu husele personalizate de la BitCase. Acestea sunt special create pentru ca tu sa te simti mandru ca porti un accesoriu chic, poate chiar unic in adevaratul sens al cuvantului din punct de vedere al printului.

La BitCase nu exista limite atunci cand vine vorba de huse. Gasesti aici huse pentru Huawei, Samsung si bineinteles iPhone. Ceea ce este si mai interesant tine de faptul ca BitCase isi propune sa aduca in atentia ta, in viitorul apropriat, si mai multe modele de huse pentru telefoane. Trebuie doar sa verifici constant stocul pe bitcase.ro. Pana atunci trebuie sa stii ca aici gasesti husele pentru unele dintre cele mai recente smartphone-uri de pe piata.

Optand pentru o husa personalizata de la BitCase plusezi mai mult decat ai crede asupra propriului tau stil. Nu uita de faptul ca o poti personaliza dupa bunul plac, folosindu-te de serviciul huse personalizate cu poza ta. Asadar, daca iti doresti sa traiesti un 2021 de poveste, unic, alege husele personalizate si traieste-l astfel in stil BitCase.

Indiferent de modelul smartphone-ului detinut, personalul BitCase nu face rabat de calitate. Afla direct de la expertii in domeniu cat de cool este sa iesi in evidenta cu ajutorul unui accesoriu indispensabil - husa smartphone-ul! Pentru asta acceseaza bitcase.ro.

Fii unic tot anul - fii BitCase!

O husa personalizata de la BitCase va fi alaturi de tine pe tot parcursul anului, asta in conditiile in care nu o expui unor factori mecanici severi. Aspectul sau este cel care te va face sa o indragesti pe zi ce trece mai mult.

Iar daca iti doresti ca BitCase sa fie in adevaratul sens al cuvantului biletul tau spre unicitate in 2021, atunci nu ezita sa iti personalizezi cat mai curand o husa de la ei. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul oficial bitcase.ro si sa incarci fotografia pe care o vrei imprimata in categoria special destinata. Atentie! Nu fa rabat de calitate - alege o fotografie cat mai clara pentru ca rezultatul final sa fie unul impecabil!

In maxim 48 de ore vei intra in posesia husei personalizate de la BitCase. Exceptie in acest sens fac weekend-urile.

Tot la BitCase poti apela si atunci cand esti in cautarea huselor pentru cupluri, dar si a celor cu nume si nu numai. Diversitatea este la ea acasa in cadrul acestui magazin online - convinge-te de acest lucru accesandu-l: bitcase.ro!

Contact BitCase

0744 330 671

contact@bitcase.ro