Firma de prestigiu in domeniul traducerilor - Inova Translations

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriBirou de traduceri, Bucuresti, traduceri legalizate
Ultima actualizareLuni 17 octombrie 2016
Vizualizari1210

Voteaza & Distribuie

Descriere

Lumea evolueaza in fiecare moment, iar cele inconjuratoare devin tot mai greu de inteles fara ajutorul potrivit care sa faca lucrurile mai usoare. Diversitatea limbilor vorbite in intreaga lume este de foarte multe ori o piedica, mai ales pentru cei care nu au mai avut contact cu strainatatea. Inova Translations, firma specializata in traduceri si interpretari, s-a decis sa faca viata tuturor mai usoara. Aceasta companie cu vechime pe piata din Romania le vine celor interesati in ajutor cu cele mai bune solutii de traduceri, realizate in mod fidel, la pretul corect.

Compania isi promoveaza serviciile si in mediul online, pe www.servicii-traduceri.ro. In cadrul acestui site, cei doritori gasesc toate informatiile de care au nevoie, incepand de la detalii generale precum cine este Inova Translations si cu ce se ocupa, si pana la specificatii amanuntite a tipurilor de traduceri pe care le realizeaza, dar si despre celelalte servicii prestate. Deseori marii oameni de afaceri au nevoie sa transmita anumite informatii de interes partenerilor de alta nationalitate. Pentru a face acest lucru intr-un mod cat mai eficient, au nevoie de echipa de traducatori potrivita, dar si de un interpret talentat, capabil sa tina pasul si sa transmita corect informatiile.

De foarte multe ori, diverse persoane doresc sa faca un anunt publicitar sau sa transmita o informatie tehnica sau juridica, insa nu sunt cunoscatori ai respectivei limbi. In acest sens intervine Inova Translations. Alcatuita din personal specializat in traducerile in si din peste 30 de limbi, aceasta ofera intotdeauna cele mai bune solutii de traduceri, care reusesc sa transmita in mod fidel mesajul dorit.

Servicii prestate in cadrul birourilor Inova Translations din orasele Bucuresti si Iasi

Pentru a-si multumi toti clientii, compania specializata in traduceri le pune la dispozitie o gama completa de servicii: traduceri legalizate si autorizate, interpretari si supralegalizari, colationari si verificari. In acest mod, fiecare poate sa beneficieze de toate serviciile de care are nevoie din aceasta arie, intr-un singur loc. Nu toate firmele de traduceri presteaza toata paleta de servicii, iar acest lucru ii pune pe clienti in situatia de a fi nevoiti sa viziteze mai multe birouri pentru a finaliza toate cele de care au nevoie. Deseori se intampla ca un cetatean sa necesite o traducere cu supralegalizare, insa locul pe care l-a ales sa nu ii poata rezolva decat traducerea, pentru cel de-al doilea serviciu sa fie nevoit sa caute un alt birou.

Pentru ca la Inova Translations clientii se bucura de tot pachetul de servicii, timpul acestora este eficientizat si salvat. Mai mult decat atat, de fiecare data cand se prezinta o persoana nelamurita, care nu stie cu exactitate de ce tip de traduceri ale actelor are nevoie, reprezentantii companiei le ofera toate informatiile necesare. In cadrul acestui birou de traduceri se presteaza o gama variata de servicii, toate acestea reusind sa acopere cerintele de pe aceasta piata. Astfel, in continuare sunt prezentate acestea, precum si avantajele de care se bucura cei care apeleaza la compania mentionata.

  • TRADUCERI AUTORIZATE SI LEGALIZATE

In urma traducerii a unor acte si documente, este necesara si legalizarea acestora. Personalul companiei a obtinut autorizatie in urma realizarii studiilor de specialitate, iar pentru legalizari firma colaboreaza cu un partener de incredere. Costurile legalizarilor sunt taxate in mod individual, si nu sunt incluse in pretul de traducere. Tipurile de acte pe care angajatii Inova le traduc de fiecare data cu succes si cu corectitudine sunt nenumarate: certificate de casatorie si de nastere, carti de munca, diplome de licenta, diplome de bacalaureat, caziere judiciare, certificate si atestate de competenta profesionala, permise de conducere, permise de rezidenta, hotarari judecatoresti, acte de cesiune, notificari, procuri notariale, acte oficiale, texte legislative, titluri executorii, somatii, contracte de vanzare-cumparare si multe altele de acest fel.

  • TRADUCERI JURIDICE – acest tip de traduceri include mai multe tipuri de documente: texte juridice, legislatie europeana, norme europene si altele. Traducatorii specializati pe aceasta arie se confrunta cu diverse dificultati specifice ce au legatura cu procedurile juridice, legislatia si structurile institutionale ale fiecarei tari. Pentru personalul Inova Translations care se ocupa cu acest domeniu de traduceri provocarea de a traduce oricare dintre aceste documente este dusa la indeplinire de fiecare data cu pasiune. Munca pe care traducatorii o depun contine si nenumarate capcane, insa acesti experti nu cad niciodata in ele, ci reusesc sa le evite cu succes. Experienta pe care o detin fac ca specialistii Inova Translationa sa fie cei mai buni in traducerile juridice.

  • TRADUCERI ECONOMICE – fiind un domeniu de importanta maxima, acesta necesita o atentie marita, dar si precizie. De aceea, la Inova Translations exista cei mai buni traducatori, care reusesc de fiecare data sa realizeze traduceri fidele a diverselor tipuri de acte precum: dosare de finantare, de participare la licitatii, leasing, extrase de cont bancar, rapoarte de audit bancar, licente de transport, ordine de plata, dispozitii si declaratii, acte ale societatii comerciale, facturi, bilanturi, declaratii vamale si altele. Expertii firmei de traduceri pot sa ajute, de asemenea, orice companie sa maximizeze potentialul intreprinderii, oferindu-i sprijinul de care are nevoie in ceea ce priveste traducerile comerciale. Mai mult decat atat, aceasta colaborare nu va aduce decat beneficii. Companiile vor putea sa inlature toate barierele de limba ce pot interveni, in acest mod permitandu-le sa incheie contracte pe noile piete de desfacere.

  • TRADUCERI TEHNICE – cele realizate de Inova Translations aduna impreuna doua elemente principale absolut necesare: cunoasterea excelenta a limbilor in si din care se traduce, si stapanirea detaliata a domeniului respectiv. In acest fel rezultatul final reda cu precizie si claritate continutul tehnic. Pentru a face o traducere cat mai favorabila, personalul calificat in acest domeniu detine si o experienta profesionala excelenta in acest domeniu de activitate. Printre nenumaratele documente traduse se regasesc: manuale de utilizare, caiete de sarcini, instructiuni tehnice, procese verbale, certificate de garantie, brosuri, taloane auto; mai multe informatii despre acestea insa se gasesc pe site-ul servicii-traduceri.ro.

  • TRADUCERI LITERARE - pentru ca traducerea este o arta si nu o stiinta, personalul companiei realizeaza fiecare traducere literara cu pasiune, reusind de fiecare data sa creeze adevarate opere de arta. In acest domeniu se realizeaza mai multe tipuri de traduceri: eseuri, jurnale, articole, romane etc. In vederea realizarii unor traduceri cat mai potrivite, traducatorii Inova Translations trec prin cateva etape necesare pentru un rezultat final de exceptie: intelegere, cunoastere, reflectie si redare fidela.

  • TRADUCERI FARMACEUTICE SI MEDICALE – pentru a indeplini si aceasta sarcina asa cum se cuvine, compania a angajat numai persoane cu studii de specialitate in domeniu, familiarizate cu toti termenii si procedurile. Printre modelele de documente si fise traduse in cadrul biroului se afla: adeverinte medicale, autorizatii de libera practica, manuale de specialitate, analize medicale, fise medicale si diagnostice, prospecte de medicamente si altele de acest fel.

  • TRADUCERI IT – nu mai este pentru nimeni o noutate faptul ca tehnologia a avansat intr-un ritm extrem de alert. Pentru a tine pasul cu acest lucru, expertii firmei realizeaza cele mai fidele traduceri si in acest domeniu, tocmai pentru a le fi de real ajutor celor care au nevoie. La acest centru se realizeaza astfel de traduceri pentru: proiecte software, website-uri, programe software, manuale de utilizare a dispozitivelor mobile si multe altele.

  • INTERPRETARIAT – fie ca este vorba despre interpretare consecutiva, fie ca este vorba despre cea simultana, la Inova Translations exista persoana potrivita pentru fiecare caz. Indiferent de situatia in care sunt necesare acest tip de servicii, disponibilitatea personalului este mereu un beneficiu garantat.

Atat pentru acest tip de servicii, cat si pentru celelalte precum supralegalizarile, apostilele sau colationarile, se gasesc mai multe informatii pe pagina servicii-traduceri.ro. Pentru fiecare dintre acestea in parte, specialistii Inova Translations stau mereu la dispozitia clientilor, avand o baza solida de cunostinte pe care le-au consolidat pe parcursul anilor de experienta.