EXPERTOPTIC - consult gratuit și ochelari calitativi, la prețuri accesibile

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriBotosani, consultatii oftalmologice, ochelari de vedere
Ultima actualizareLuni 28 noiembrie 2022
Vizualizari227

Voteaza & Distribuie

Descriere

Aveți probleme de vedere? Nu mai amânați consultul, situația s-ar putea agrava. Pentru cei care motivează amânarea prin prisma costurilor implicate avem și o recomandare: EXPERTOPTIC. Aici veți avea parte de consult gratuit! Atunci când simțiți disconfort care se manifestă prin dureri de cap, ochi înroșiți sau stări ușoare de amețeală este necesar un control. Astfel, veți avea o “vedere clară” asupra situației, iar după caz veți opta pentru ochelarii de vedere potriviți.

EXPERTOPTIC, un lanț de magazine de optică medicală, vă stă la dispoziție cu optometriști și cu o gamă variată de produse. În total sunt 5 magazine în 6 locații (pentru ochelari Botosani aveți două locații diferite de unde puteți cumpăra). În oricare dintre acestea puteți solicita un consult. Pe baza rețetei emise de optometrist, vă puteți orienta către lentile potrivite.

Un control de rutină o dată la 6 luni este chiar indicat

Pentru a menține sănătatea constantă a ochilor un control o dată la 6 luni este de preferat. Este recomandarea medicilor oftalmologi care atenționează oamenii că un control de rutină le aduce doar beneficii. Pot fi depistate problemele de vedere la timp și pot fi ținute sub control cu ajutorul unei perechi de ochelari. În cadrul opticii medicale EXPERTOPTIC beneficiați de un control gratuit.

După emiterea rețetei pe care sunt trecute valorile dioptriilor, vă veți îndrepta atenția către configurarea ochelarilor. Sau după caz, alegeți lentilele de contact. Veți avea de unde alege atât rame, lentile, cât și soluții pentru întreținerea acestora. Pentru a vă alege ochelarii potriviți, dar și pentru a primi detalii pe larg puteți solicita consultanță din partea specialiștilor EXPERTOPTIC.

Prinși în rutina cea de toate zilele tindem să uităm sau să nu dăm importanță prea mare primelor simptome. De obicei apelăm la un consult specializat atunci când durerile de cap persistă sau când vederea ni se încețoșează cu totul, ceea ce nu este bine. Un control de rutină durează câteva minute, ceea ce îl face și mai practic.

Rame de la branduri celebre disponibile la EXPERTOPTIC

Fiind un accesoriu pe care îi veți purta constant, ochelarii de vedere nu trebuie să vă acopere în vreun fel trăsăturile feței. Din contră, veți dori o formă potrivită pentru chipul dumneavoastră. Rame de calitate aparținând unor branduri cunoscute precum Vogue, Nina Ricci, Ana Hickmann, Furla sau Silhouette le găsiți la EXPERTOPTIC.

Cât despre lentile, acestea pot fi fotocromatice, cu filtru împotriva luminii albastre, bifocale, progresive și lista poate continua. Puteți alege modelul dorit, iar EXPERTOPTIC se ocupă și de montajul acestora. De asemenea, experții de aici oferă și servicii de reparații printre care înlocuire pernițe, șuruburi și alte accesorii.

Programați-vă online, e gratuit!

În pagina oficială expertoptic.ro vă puteți programa la o consultație în locația cea mai apropiată de dumneavoastră. EXPERTOPTIC vă stă la dispoziție cu personal specializat și cu produse calitative pentru o vedere optimă. Sănătatea ochilor este importantă, deci nu mai amânați un control ce v-ar putea informa din timp cu ce probleme vă confruntați.

Nu trebuie să faceți rabat de calitate atunci când vă achiziționați produsele. La EXPERTOPTIC veți găsi prețuri pentru toate tipurile de bugete. Rame de la FURLA, GUESS sau alte nume mari ale nișei, lentile de la producători de top sunt însăși garanția calității. Totodată, aici veți găsi și rame mai simple, modele elegante și care să corespundă și cu limita de buget avută.

Programați-vă telefonic sau pe site la o consultație, acesta ar fi un prim pas în tot acest proces destinat unei vederi clare.

Contact:
Suceava: 0740 952 952
Botoșani 1: 0744 754 754
Botoșani 2: 0755 538 538
Rădăuți: 0747 750 750
Fălticeni: 0751 341 341
Roman: 0755 589 589