Eșarfe în trendul modei pentru bărbați și femei

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihaine
Ultima actualizareJoi 30 decembrie 2021
Vizualizari448

Voteaza & Distribuie

Descriere

Există mulți bărbați care, dintr-un motiv necunoscut, sunt pur și simplu siguri că o eșarfă este un lucru pe care îl poartă doar femeile. De fapt, eșarfa a fost considerată un articol de garderobă exclusiv masculin. Pentru a demonstra acest lucru, este necesar să ne întoarcem puțin la istoria apariției sale. Potrivit istoriei, bărbații sunt cei care au început să poarte eșarfe bărbați pentru prima dată.

S-a întâmplat în China, doar că atunci se numea puțin diferit și era doar o bucată de material de aproximativ 70 de centimetri lungime și doar 10 centimetri lățime. Au trecut câteva decenii și eșarfele au început să fie introduse în garderoba de zi cu zi a unui bărbat modern. Astăzi o eșarfă poate fi văzută pe un bărbat nu numai în vremurile reci și cu vânt, ci este relevantă și pe vremea caldă de afară. Modelele de eșarfe bărbați pot fi găsite din diferite materiale pentru diferite anotimpuri, diferă prin țesătură, dimensiuni și, bineînțeles, prin paleta de culori.

Eșarfe bărbați de calitate

O eșarfă de cașmir este probabil cea mai scumpă din această varietate. Este creată doar din puful caprelor de munte. Un astfel de produs se dovedește a fi subțire și foarte ușor. Costul său ridicat se explică prin faptul că procesul de creare a unei astfel de eșarfe este foarte complicat. Drept urmare, materialul în sine se dovedește a fi plăcut la atingere, moale. În general, o astfel de eșarfă are toate proprietățile uimitoare pe care le poate avea doar o eșarfă de calitate pentru bărbați. Dacă alegi un astfel de accesoriu masculin, în funcție de tipul de material, pentru iarnă, atunci ar trebui să acorzi atenție compoziției. Dacă este acrilic, atunci nu trebuie să speri că te va încălzi prea mult pe vreme foarte rece. Cu siguranță arată uimitor, dar numai acrilul nu se poate menține căldura, iar acest lucru merită știut. Inițial, eșarfele aveau o paletă de culori restrânsă, acum însă, există și mai multe tipuri de modele de eșarfe reținute, dar și multe modele colorate. Cu siguranță există modele și opțiuni luminoase, pentru ca bărbații să le poarte atât la ținute sport și casual, cât și la ținute bussines.

Eșarfe pentru femei


Eșarfele la modă în sezonul 2021-2022 - tricotate se vor potrivi cu paltoane elegante, clasice și neobișnuite. Eșarfele la modă pot fi purtate la pardesie, jachete de piele și jachete de puf. Eșarfele tricotate vor completa întotdeauna o haină elegantă cu un accent adecvat și sunt, de asemenea, perfecte pentru a crea look-uri sportive, practice, pentru relaxare, plimbări, sport etc.Pe lângă faptul că eșarfele de damă la modă împodobesc mereu imaginile elegante în sezonul de toamnă-iarnă, pot fi combinate perfect cu imaginile sezonului primăvară-vară, deoarece aceste accesorii frumoase pentru femei subliniază armonios feminitatea, originalitatea și exclusivitatea, atunci când sunt purtate la jachete, cardigane de diferite lungimi, veste, jachete și geci subțiri. Eșarfele la modă pot schimba radical orice imagine, adăugând note și motive ale unui anumit stil și subliniind caracterul individual al proprietarei lor.

Scheme de culori relevante

Eșarfele la modă sunt realizate de producători în scheme de culori relevante pentru acest sezon, în special vișiniu, albastru, roz, roșu, violet, galben, verde, portocaliu, gri, albastru. Cu toate acestea, eșarfele la modă în acest sezon, ca și în anii precedenți, sunt realizate în nuanțe de negru, maro, alb, bej, completând imaginile clasice și de birou ale fashionistelor. Fără îndoială, eșarfele la modă pot fi în carouri, în dungi, cu ornamente abstracte și naturale, pufoase care vor fi relevante. Eșarfele la modă în acest sezon sunt cu modele geometrice, florale, fanteziste. În ceea ce privește configurația, tipurile de eșarfe damă sunt lungi și voluminoase, combinate laconic cu ambele variante de streetwear toamnă-iarnă și completând stilul supradimensionat.