Doar la AVM Consult găsești un avocat dreptul transporturilor dispus să preia cazul tău

Detalii

CategoriiJustitie
Taguriavocat, Sibiu
Ultima actualizareVineri 16 decembrie 2022
Vizualizari401

Voteaza & Distribuie

Descriere

În diverse împrejurări ale vieții intervin circumstanțe mai puțin plăcute care necesită medierea de către o a terță persoană, în speță un avocat. Sigur, ideal ar fi ca anumite conflicte să se poată soluționa amiabil și tocmai de aceea este nevoie de cineva cu studii de profil care să poată interveni la nevoie. Un specialist în domeniu, respectiv un avocat poate să fie de un real ajutor, economisind în felul acesta timpul și banii alocați.

O firmă de servicii juridice pentru liniștea ta

O astfel de firmă care asigură servicii juridice este și AVM Consult care își are sediul de birouri în Sibiu. Aceasta are în portofoliul său o gamă variată de servicii, dar și avocați ce pot prelua cazuri din diferite domenii, atât cele de drept civil, cât și penal.

Astfel, putem enumera printre serviciile firmei consultanță privind dreptul familiei, ordine de protecție, tutelă și curatelă, contracte la cerere și servicii bancare, precum și litigii de muncă sau dosare penale. Fiecare dintre aceste servicii beneficiază de întreaga atenție a avocaților care pot comunica cu clienții lor atât față în față, cât și prin e-mail, în limbile română, germană și engleză.

Firma AVM Consult are printre specialiștii săi și o categoriespecială, respectiv avocati dreptul transporturilor Sibiu.

La ce se referă dreptul transporturilor

Dreptul transporturilor este o ramură specială care se ocupă cu contracte specifice activității de transport, fie de persoane, fie de bunuri, dar și printre cele mai întâlnite contracte speciale de transport de bunuri.

Un avocat dreptul transporturilor se va ocupa în mod special doar de această ramură, respectiv de consultanță juridică și reprezentare în instanță în caz de nerespectare a Convenției CMR. Convenția CMR se referă la diverse aspecte juridice privind transportul rutier de mărfuri, când locul primirii mărfii și locul prevăzut pentru predare sunt situate în două țări diferite. Această Convenție a fost ratificată de majoritatea statelor europene.

În alte cazuri mai poate fi vorba de prejudicii sau debite neîncasate la timpul stabilit prin contractul încheiat între două părți. Indiferent despre ce situație este vorba, partea care se consideră păgubită se poate adresa fie verbal fie în scris la sediul AVM Consult și cu siguranță va găsi aici suportul necesar de care are nevoie.

Alte servicii juridice asigurate de firma de avocați AVM Consult

În afară de serviciile enumerate mai sus, avocații de la firma AVM Consult mai au în portofoliu și alt tip de servicii care pot fi de folos persoanelor fizice. Astfel, pentru cei care doresc să intre pe piața afacerilor în diverse domenii de activitate, pot aici găsi aici suportul logistic și juridic pentru înființarea de SRL, PFA, SA sau II. În felul acesta se poate face economie de timp, o resursă atât de prețioasă, dar și de energie.

Apoi mai este vorba și de dosarele privind executarea silită, iar avocații de aici vă pot fi de un real ajutor cu consultanța juridică necesară privind imposibilitatea de plată a drepturilor, dar și reprezentarea pentru punerea în executare a oricăror titluri executorii, inclusiv a celor emise de instanțe din străinătate.

Pentru detalii și alte informații puteți accesa site-ul oficial.

Contact:

avocat@christianamondea.ro

+40 740 478 735