Descoperiți flota de mașini disponibilă pe Elite-Cars-Leasing.ro și alegeți modelul preferat

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriLeasing auto
Ultima actualizareLuni 22 mai 2023
Vizualizari223

Voteaza & Distribuie

Descriere

În lumea modernă, achiziționarea unei mașini a devenit un obiectiv pe care mulți oameni doresc să-l vadă împlinit. Cu toate acestea, prețurile în creștere și costurile ridicate de întreținere pot face ca mașinile premium să fie inaccesibile pentru mulți. Dar cu toate acestea, există o soluție care vă poate permite să vă bucurați de confortul și prestigiul mașinilor premium fără să vă epuizați economiile - leasingul auto.

Din cadrul reprezentanței Elite Cars Leasing se pot achiziționa acele mașini de lux în condiții avantajoase. Branduri cunoscute, ideale pentru cei care modelul și design-ul mașinii contează în societate. În cadrul site-ului oficial Elite-Cars-Leasing.ro se găsesc categorii nenumărate de mașini pentru cei interesați. Prin prisma opțiunilor financiare diverse, doritorii pot apela la diverse modele de mașini. Detalii extra în cele ce urmează.

Buy back sau trade in, niște opțiuni populare

Cu siguranță ați auzit de opțiunea buy back sau trade in, ei bine prin intermediul acestor două veți putea intra mai ușor în posesia mașinii noi. Este mult mai practic să apelați la una dintre aceste opțiuni, nu veți resimți așa tare efortul financiar pe care o să-l faceți; iar dacă nu sunteți genul care să strângă banii la saltea, atunci Elite Cars Leasing vă vine în ajutor pentru procurarea mașinii ideale. Achiziționarea unei mașini auto in leasing nu a fost niciodată mai ușoară!

În cadrul reprezentanței găsiți mașini verificate și bine puse la punct în așa fel încât dumneavoastră să fiți sigur că ceea ce achiziționați este sigur și nu vine cu anumite probleme. Branduri precum Ferrari, Mercedes, BMW sau modele de Volvo in leasing, acestea sunt doar câteva dintre mărcile de mașini pe care le regăsiți în cadrul Elite Cars Leasing. Modelul preferat pentru orice conducător la câteva click-uri distanță.

Garanție și colaborare pe toată perioada procedurilor

De menționat faptul că în cazul în care doriți un anumit tip de mașină care nu se află în stoc, trebuie doar să luați legătura cu un reprezentant din cadrul Elite Cars Leasing. Echipa de aici se va asigura că în cel mai scurt timp posibil modelul ales va fi livrat către adresa dumneavoastră.

Elite Cars Leasing oferă 1 an garanție sau 15.000 km pentru ca dumneavoastră să fiți asigurat în ceea ce privește mașina recent achiziționată. Totodată veți putea ține legătura cu personalul, pe toată durata colaborării, ceea ce vă va fi de mare folos, dacă apar anumite probleme cu mașina. Echipa vă pune la dispoziție toate cele necesare pentru ca dumneavoastră să fiți mulțumit de achiziția făcută și să vă puteți bucura de aceasta.

Pe site-ul oficial găsiți informații despre aceste mașini, și le puteți vedea și prețul de pornire. Este esențial să vă documentați înainte de a cumpăra mașina la care visați de mult timp pentru că este vorba despre o investiție costisitoare la care vă supuneți. Nu ezitați să apelați la Elite Cars Leasing pentru a intra în posesia mașinii mult dorite, aveți doar de câștigat!

Date de contact:

0759 801 800

office@elite-cars-leasing.ro