Jump to content
Forum Roportal
Rayn

vrajeala pentru maimute

Rate this topic

Recommended Posts

riscul pentru sănătatea publică ar putea să crească.....
au declarat specialiştii de la OMS

s-ar putea spune ca de data aceasta nu si-au calculat bine ...
dar se poate presupune ca tinta este alta

anume ca daca bubitele nu se pot transmite pe calea aerului...ce sa vezi...s-ar putea transmite prin obiecte infectate...cum ar fi: BANII lichizi, lichiditatile 

s-ar putea ca masca sa fie din nou obligatorie pentru ca lumea...are tendinta de a duce mana la gura, ce sa vezi...!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu era vorba că se transmite doar prin contact prelungit cu o persoană contagioasă? S-a schimbat kalimera?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 12 ore, Rayn a spus:

 ... daca bubitele nu se pot transmite pe calea aerului...ce sa vezi...s-ar putea transmite prin obiecte infectate...cum ar fi: BANII lichizi, lichiditatile 

s-ar putea ca masca sa fie din nou obligatorie pentru ca lumea...are tendinta de a duce mana la gura, ce sa vezi...!

In State se plateste 99% cu card peste tot dar sint si cei care arata doar celularul pe pagina respectiva si casiera scaneaza, nu se atinge nimeni de nimic.   Eu port manusi subtiri de plastic in magazine pe langa masca, am si ochelari care-mi acopera toata fata.   Din pacate am vazut in magazine lumea nu mai poarta masca.  La doctorii mei era scris pe usa ca doar cu masca se intra ca nu ia responsabilitate doctorul pentru nimeni!!!   Virusul bubitelor doarme in acele persoane care in copilarie au avut boala de 2 ori cel putin!!!   Eu l-am avut de 3 ori ... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/20/2022 at 1:38 AM, The Unknown said:

In State....   Eu port manusi subtiri de plastic in magazine pe langa masca, am si ochelari care-mi acopera toata fata.   Din pacate am vazut in magazine lumea nu mai poarta masca. ...

Din fericire. in Ro oamenii sunt mult mai aproape de normalitatea consacrata.

manusile, ochelarii si masca constituie elemente ale unei normalitati inventate si sustinute de cifre oficiale menite sa sa deformeze si sa dezinformeze

in alta ordine de idei...nu ajuta cu nimic nici la covid, nici la vrajelile cu maimuta

dimpotriva chiar, partea cu maimuta pune o mana de paie pe focul LDBTQXXXR...

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu ma apar ca vreau, nimeni nu ma forteaza sau n-are drept sa-mi spuna nimic de ce ma apar!!!   Magazinele sint pline de clienti si jumatate din ei stranuta de se sparg peretii si nici mana nu duc la gura macar.  Sint de pretutindeni de pe toate continentele dar cei mai multi din Canada care la fel sint compusi din zrilioane de nationalitati care calatoresc.   Am mai spus cum pacalesc canadienii Canada, dar iti repet.   Ajung in Phoenix cu avion pe motiv ca vin la o nunta sau alta reuniune.   De aici cumpara bilet in Asia, Afrika sau altundeva, la intoarcere mai stau pe aici la cumparaturi ca-s ieftine hainele de iarna aici, si se duc acasa.   La granita canadiana apare ca au fost doar in State si nu sint urmariti in caz de ceva epidemie.   Cei din India sint in mare numar ca acolo bolile merg pe 2 picioare, mai aduc si parintii in vizita sau alte rude si cauta la o adica de unde a scapat Poliomelita sau  altceva.

Doar casierele si personalul magazinelor alimentare poarta obligatoriu masca, restul este dupa cum crede fiecare.  Hainele se si incearca de cine doreste ... pe mine nu ma deranjeaza protectia in interes personal.   Carciumele sint pline, ca stau afara pe terasa sub aburi reci de apa nu sint dezinfectati de virusi.  

Sanatate!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/23/2022 at 8:33 PM, The Unknown said:

Eu ma apar ca vreau, nimeni nu ma forteaza sau n-are drept sa-mi spuna nimic de ce ma apar!!!  ....

Sanatate!

In sfarsit gandesti un pic normal.

Logic ca nimeni nu ma poate obliga sa pot masca sau altceva,

eu daca respir liber simt ca sunt protejat

atata timp cat un om poarta masca la gura, acel om are in permanenta "sansa" de a "inhala" ceva pe care fara masca l-ar fi ratat ! 

 

apropo, un prieten a schimbat afisul cu masca obligstorie in unitate cu un altul prin care avertizeaza oamenii ca purtatorii de masca sunt suspecti.

corect!

cat despre vrajeala asta cu maimutele, sper sa se revina la chiloteii cu lacat din povesti...

Edited by Rayn
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 17 ore, Rayn a spus:

In sfarsit gandesti un pic normal.     Logic ca nimeni nu ma poate obliga sa pot masca sau altceva,

S-a dat liber si aici sa fie carciumile ocupate ca lumea deja nu rezista fara serate pe terase, insa sint locuri unde nu intri dara ai temperatura, nici cu masca!!!  Se afiseaza de departe si vizibil, iar acele firma au dreptul sa nu primeasca pe cei nemascati.  Regulile se cunosc deja, nu se discuta in plus ca de ce???   Se mor si azi de COVID precum si de AIDS/SIDA sau de ficat, canceruri si alte complicatii mentale, etc.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/27/2022 at 6:11 AM, The Unknown said:

..   Se mor si azi de COVID ....

calm, calm !

cu siguranta nu cunosti niciun caz de pacient decedat din cauza covid-ului

s-a marsat pe aceasta idee si s-a ajuns la concluzia ca pentru naivi formularea politically correct este

persoane diagnosticate cu infecție cu Sars-CoV-2

las-o balta cu mortii de covid, in sac negru, direct la groapa

doar aia care mai poarta masca mai cred asta

 

refritor la maimutareala ...

Încă trei noi cazuri de variola maimuţei au fost diagnosticate în România

Starea lor de sănătate este bună 

 

mah, ma lasi!

Edited by Rayn
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate am cunoscut, insa lumea minte cand cineva este bolnav de ceva grav, de la Cancer la SIDA, pana si rudele apropiate.  

Rude: sotul nepoatei din RO in jur de 45 de ani a murit de COVID nu demult, ca sora acestui, calificata Asistenta Medicala i-a recomandat strict sa nu se vaccineze.   Sotia si cei 2 copiii maricei s-au vaccinat fara sa le spuna si traiesc si azi!!!   Ne-au spus pe nume ce s-a intamplat intamplat sau familia unui prieten din Secuime ca in 3 zile era si ingropat chiar la inceput cand inca abia era pronuntat cuvantul COVID, dar majoritatea, dupa o vreme au inceput sa ne zica de departe ca sa ne fie mila de ei ca au pierdut pe cineva drag.   Multi nici nu vorbeau cu noi la telefon ca sint ocupati desi nu le-ar fi costat nimic, noi nu oferim ajutoare de inmormantare desi pentru asta ne-au sunat ca au nevoie de bani multi sa fie ingropat mai aparte plus mancare pe masa la toata lumea, cateva sute.  

Prieteni multi s-au dus de COVID din toate tarile planetei pe care nu le-am vazut de o vreme ca nu am mai trecut oceanul.  In State nu se dadaceste prea mult mortii doar daca ai bani, altfel nici in groapa nu ajungi decat in cuptor sau in morga pentru studiu sau parti daca au nevoie in cazuri extreme de arsuri sau nu mai stiu la ce.   Nu lumanari in mana si din astea, covrigi sau servete, haine de impartit si sticle cu vin, etc.  De luni urmaresc ziarul si n-am vazut un nume roman sau maghiar intre decedati, toti merg acasa sa moara, eu mi-am luat pamant mult si acolo voi fi ingropata ca am voie in munti, imi cioplesc localnicii si o statuie din lemn sau din ce vreau!!!

Chiar azi am citit in ziarul maghiar ca se mor de COVID in continuare.   Ieri in magazinul COSTCO unde doar cativa aveam masti, unu a inceput sa stranute, a dat in tuse si scuipat!!! 

Lumea s-a ingrozit de ce se auzea din gatul aluia si au chemat securitatea ca nu este permis asa ceva dar au venit si de la dezinfectare, si l-au luat cu ei.  Au stropit peste tot pe jos la o distanta dar noi am fugit spre iesire departe de actiune, doar am vazut ca era foarte aglomerat magazinul, si eram in rand la casa.   

Lumea americana nu prea se duce la inmormantari si asemenea evenimente, pana nu este cineva chiar aproape de familie si nu se poate motiva cu minciuna lipsa.  

Pe mine m-a invitat un om in viata si inca lucreaza, sa-l onorez cu prezenta pe ultimul drum afara din lumea asta!!!   Fiind mai invarsta ca mine, n-ar vrea sa nu fie nimeni cu el, are totul aranjat deja, de la groapa la rezervarea in restaurant dupa ceremonie, totul este achitat si scris in Testament dupa care urmeaza lista cu invitatii.   Aici si asta este o industrie intre cei potentiali financiar.   

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, The Unknown said:

Poate am cunoscut, insa lumea mint

cei care au mintit si mint in continuare egal autoritatile oficiale

reamintesc cilpul cu seful pfizer in baza caruia autoritatile ne-au vorbit de sigur si eficient dar nu ne-au spus si perspectiva...

 

Edited by Rayn
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×