De câte perechi de pantofi ai nevoie în vacanță și care sunt acelea?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriIncaltaminte, vacanta
Ultima actualizareMiercuri 28 octombrie 2020
Vizualizari525

Voteaza & Distribuie

Descriere

Planurile de vacanță sunt făcute, biletele de avion plătite iar hotelul te așteaptă. Ce mai urmează? Bagajele! Chiar dacă pare simplu, pregătirea valizei ne creează cele mai multe bătăi de cap, mai ales că tindem să luăm cu noi prea multe lucruri. Pe lângă hainele necesare, ai nevoie și de încălțăminte care să se potrivească unui sejur perfect, indiferent de destinație. Fiindcă nu trebuie să iei cu tine toată încălțămintea din pantofar, ți-am pregătit o listă cu pantofii utili în vacanță!

Sandale joase


Prima pereche de încălțăminte pe care merită să o incluzi în bagajul de vacanță? Sandalele fără toc, cu talpă joasă! Acestea sunt indispensabile, în special dacă mergi într-o destinație estivală și vrei să te plimbi în voie, cât este ziua de lungă. Cumpără o pereche de sandale joase din piele, rezistente și comode, care ți se vor potrivi mănușă în concediul de vară. Le poți asorta la jeans, pantaloni scurți, fuste sau rochii, în funcție de preferințele vestimentare.

Papuci de plajă

Dintre perechile de pantofi pentru vacanță trebuie să-și facă loc și papucii de plajă, extrem de utili pentru sesiunile prelungite la plajă. Papucii sunt cei mai potriviți, atâta timp cât optezi pentru modele comode, din care nisipul să iasă ușor. Alege modele de papuci cu talpă moale și flexibilă, din care să nu-ți alunece picioarele ude. La fel de potriviți sunt și șlapii! Găsești zeci de modele disponibile, în funcție de materialul și de modelul preferat, în care să te simți comod pe plajă.

Pantofi sport


Pantofii sport nu mai au nevoie de nicio introducere! Sunt cele mai comode încălțări, se potrivesc în orice combinație și oferă susținere și confort pe tot parcursul zilei. De aceea, trebuie să ai în vacanță cel puțin o pereche de sneakers de damă, un must have indiferent de destinație. Poți opta pentru modele clasice de pantofi sport sau modele cu o talpă supradimensionată, alegerea ideală pentru zilele mai răcoroase, în care trebuie să mergi mult pe jos.

Pantofi cu toc

Pentru că vacanța nu reprezintă doar plajă sau vizite îndelungi, ai nevoie și de o pereche de pantofi cu toc, ce îți va fi de folos când ieși la cină în oraș sau te plimbi pe faleză. Include în bagaj o pereche de pantofi eleganți cu toc sau platformă, într-un model deosebit. Fie că vorbim despre pantofi stiletto aurii sau argintii, se vor potrivi de minune la o ținută elegantă sau de club, în care să te simți sexy.

Espadrile


Ai de gând să mergi mult pe jos în concediu? Achiziționează o pereche de espadrile, care îți vor deveni aliate de nădejde atunci când ai de mers prin zone pavate cu piatră cubică. În acest fel, durerile de picioare și de gambe pot fi prevenite cu ușurință, iar tu te poți bucura de peisajele dorite. Este recomandat să iei cu tine espadrile comode și ușoare, fără toc sau șireturi, astfel încât să te încalți și să te descalți rapid, de fiecare dată când simți nevoia.

Desigur, colecția de încălțăminte pe care să o iei cu tine în vacanță poate să varieze, în funcție de destinația aleasă și de preferințele tale. Totuși, aceste 5 perechi pe care ți le-am prezentat sunt esențiale și te ajută să te bucuri de un concediu extraordinar, așa că nu ezita să le introduci în bagaj.


Sursa foto: pexels.com/photo/photo-of-woman-sitting-on-boat-spreading-her-arms-1371360/