Cu Stailer totul este mai ușor când vine vorba despre frumusețe

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCoafura, frumusete, salon de infrumusetare
Ultima actualizareJoi 11 martie 2021
Vizualizari527

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fie că vorbim despre frumusețea unui bărbat sau unei femei, această trebuie întreținută zilnic. Totul ne este mult mai ușor acum, cu ajutorul saloanelor de înfrumusețare care întâmpină clienții cu soluții, secrete și tratamente inovatoare pentru a ne simți cu adevărat satisfăcuți în ceea ce privește frumusețea. Tehnologia în momentul actual, este pârghia de care ne folosim zilnic pentru a economisi timp sau pentru a acumula informații noi.

Totul este mai ușor când vine vorba de frumusețe

Internetul ne oferă acum cele mai ușoare metode de a găsi soluții când vine vorba de a economisi timp. Stailer este o platforma online care are posibilitatea de a aduce atât femeilor cât și bărbaților cei mai buni stiliști și specialiști în ceea ce privește hair&beauty. Platforma pune la dispoziția clienților cea mai inovatoare idee în ceea ce privește saloanele de înfrumusețare.Nu de puține ori, mulți clienți au rămas înaintea unui eveniment important fără un stilist sau un make-up adecvat deoarece locurile erau ocupate. Stailer vine în ajutor cu facilitarea găsirii acestor servicii în cel mai scurt timp.

Beneficiile platformei Stailer

Serviciile oferite de Stailer sunt destinate tuturor celor care vor să încerce ceva nou sau care au grijă de felul în care arată.

  • Ai posibilitatea să îți găsești propriul tău stilist, navigând doar câteva minute pe această platforma.
  • Economisești timp iar doar la câteva click-uri distanță, îți faci o programare la salonul care ți se potrivește, în funcție de programul tău.
  • Orice căutare sau programare este gratuită și nu necesită vreun cost atunci când ai găsit cosmeticianul tău potrivit.
  • Saloanele de înfrumusețare sunt într-un număr mare și ai posibilitatea să îl alegi pe cel mai potrivit pentru tine.

Vezi site-ul Stailer.ro și acolo vei găși toate informațiile necesare de care ai nevoie.

Dacă eșți client, poți descoperi toate saloanele disponibile din Cluj, Timișoara, Iași și Oradea, iar în scurt timp și în celelalte zone ale țării. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul, selectezi serviciul, dată și ora, alegi serviciul și stilistul de care ai nevoie și confirmă ora. Următorul pas este să completezi un formular cu datele de contact, iar în câteva secunde vei primi un SMS cu un cod pentru a confirma numărul de telefon. Programarea a fost finalizată cu succes.

Mai mult decât atât, poți selecta un reminder în calendarul tău personal sau prin SMS, vei primi un mesaj de confirmare cu un link la care poți vizualiza detaliile în ceea ce privește programarea făcută de către tine, dar și indicații prin Google Maps pentru a găsi cât mai rapid salonul de înfrumusețare. Totodată, serviciile oferite de această platforma nu se bazează doar pe păr ci și pe epilare, masaj, manichiură sau pedichiură. Dacă ești interesată de o tunsoare pentru femei in Cluj Napoca doar selectezi din listă și programarea este realizată, la fel și în cazul celorlalte servicii.

Cu Stailer ai posibilitatea să ai parte de cele mai calitative servicii, într-un timp foarte scurt. Alege serviciile de care ai nevoie pentru a-ți menține frumusețea în cea mai bună formă.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul: support@stailer.ro.