Cine este Promedi?

Detalii

CategoriiSanatate, Shoping
TaguriImbracaminte, Incaltaminte, Medicina
Ultima actualizareMarti 18 iulie 2023
Vizualizari269

Voteaza & Distribuie

Descriere

PROMEDI s-a născut din nevoia de a oferi pieței din România echipamente medicale premium, accesorii absolut necesare pentru furnizarea de servicii medicale la cele mai înalte standarde. Toți clienții sunt importanți, iar în avantajul acestora compania propune cunoașterea produselor, cu informații și imagini relevante, printr-un website bine structurat și, desigur, cu sprijinul întregii echipe. Ținta noastră este aceea de a vă oferi cele mai bune produse în domeniu.

Vanzare echipamente medicale


Promedi s-a axat, în principal, pe 3 categorii de accesorii medicale: uniforme medicale, halate și saboți medicali, pentru simplul motiv că toate acestea fac parte din „cartea de vizită” a oricărui salariat dintr-o instituție de sănătate, publică sau privată.

Uniformele medicale


Sunt disponibile într-o varietate de 5 culori, imprimate sau simple, materialele utilizate fiind bumbac 100%, bumbac tip „terry cotton” și tercot. Fiecare opțiune de material prezintă propriul set de avantaje și, cel mai adesea, utilizatorii sunt cei care aleg ceea ce li se potrivește.

Setul de caracteristici comune acestor uniforme implică aspecte precum:

  • hainele sunt confortabile;
  • materialele sunt ușor de spălat și de călcat;
  • au aspect foarte îngrijit, elegant.
Practic, sunt detaliile de care are nevoie orice profesionist din domeniul medical pentru a inspira încredere și profesionalism.

Halatele medicale


Reprezintă accesorii a căror valoare personalul medical o apreciază din plin în turele lungi din anotimpul rece. Calitatea materialului din care sunt confecționate este esențială, prezentând un beneficiu apreciat din plin de utilizatori – permit pielii să respire, pentru a evita disconfortul termic furnizat, de obicei, de halatele de calitate inferioară. De asemenea, modelul scurt și designul tip „fleece” permit îmbrăcarea și dezbrăcarea rapidă a modelelor PROMEDI, oferind și o stare de bine pe care puține halate o pot asigura.

Saboții medicali


Sunt un subiect cu adevărat sensibil pentru cei care al căror serviciu presupune petrecerea majorității timpului în picioare, în mișcare de la un salon la altul. În viața acestor persoane, confortul picioarelor este esențial pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții optime. PROMEDI vine în întâmpinarea acestor nevoi cu modele de saboți realizați din piele naturală, piele sintetică sau cauciuc. Toate variantele beneficiază de talpă antiderapantă, realizată din spumă poliuretanică de înaltă densitate.

PROMEDI este, așadar, alegerea firească a oricărui achizitor care își dorește ceea ce este mai bun pentru personalul medical. În definititv, de confortul utilizatorilor noștri și de starea lor de bine pot depinde atât calitatea actului medical, cât și prestigiul unității pe care o reprezintă.