Cea mai modernă sală de nunți din Siret la The Frontier Hotel

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurisala botez, sala evenimente, sala nunta
Ultima actualizareVineri 8 februarie 2019
Vizualizari1356

Voteaza & Distribuie

Descriere

Evenimentele importante din viața fiecărei persoane sunt unice și au nevoie de o ambianță și un cadru deosebit, care să îi reprezinte și pe care să îl țină minte pentru tot restul vieții. Salonul de evenimente Frontier Hotel este unul dintre cele mai elegante locuri din județul Suceava, din orașul Siret, în care poți organiza un eveniment de excepție precum o nuntă fastuoasă, un botez sofisticat, aniversări, prezentări de modă sau alte petreceri private.

Serviciile oferite de către Frontier Hotel acoperă toate dorințele clienților și sunt create în funcție de preferințele lor. Eleganța, luxul și rafinamentul sunt doar câteva dintre elementele care caracterizează acest salon de nuntă cu adevărat special, în care se poate organiza cu siguranță o nuntă de vis. Frontier Hotel este localizat la circa 500 de metri de granița dintre România și Ucraina, iar pe lângă salonul de evenimente mai cuprinde: 31 de camere cu baie proprie, perfecte pentru o cazare de patru stele, un pub irlandez, un restaurant internațional, o sală pentru conferințe, o sală de fitness și o saună.

Frontier Hotel se recomandă de la sine ca fiind specialistul care poate organiza o nuntă de vis. În afara faptului că poate asigura locația, poate oferi un coordonator de nunți dedicat, care poate pregăti cu brio tot ceea ce este necesar pentru reușita evenimentului. Decorul, un element atât de important, este plăcut, elegant, ambianța este una relaxată iar invitații se vor simți minunat pe scaunele confortabile de la mese dar și pe ringul de dans.

Frontier Hotel poate găzdui atât un eveniment intim, restrâns cât și o petrecere fastuoasă cu mulți invitați. Capacitatea maximă a salonului este de 220 de persoane, iar la cerere se poate asigura un cort pentru evenimente. Meniul conține atât preparate din bucătăria românească cât și specialități din bucătăria internațională, întreaga experiență culinară fiind descrisă de gusturi încântătoare și apetisante. Clienții pot alege dintr-o varietate de meniuri disponibile.

Întreaga echipă se va asigura de reușita evenimentelor și nu va pierde din vedere niciun detaliu important. Mirii pot alege unul dintre cele două apartamente nupțiale, iar ceilalți oaspeți pot alege să se cazeze în una dintre cele 31 de camere disponibile. 100 de locuri de parcare sunt asigurate de către hotel invitaților, acestea fiind monitorizate de către echipa de pază dar și prin supraveghere video. Toate automobilele se vor afla în siguranță pe tot parcursul evenimentului din incinta Frontier Hotel.

Pentru întreaga galerie de imagini a hotelului și a salonului de evenimente, se poate accesa pagina web www.frontierhotelromania.com Pentru a afla mai multe detalii despre evenimentele organizate, se poate suna la numărul de telefon: 0742 522 333.