Paste 2017 in Insula Creta Autocar 9 zile

Paste 2017 in Insula Creta Autocar 9 zile

Detalii

Telefon
0767345090
Social links
Pret
149 EUR
Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Vizualizari
1038

Voteaza & Distribuie

Descriere

Paste 2017 in Insula Creta Autocar 9 zile Paste 2017 in Insula Creta / Esenta pura a Greciei vă așteaptă!
Program 9 zile pret: 149 euro/pers + 370 Ron
Nici o zona a Greciei nu se compara cu Insula Creta

VA ASTEPTAM SA PETRECETI UN PASTE CRETAN ALATURI DE GRECII DIN INSULA CRETA.

Ziua 1.
Plecare din Bucureşti ora 17:30, pe ruta Bucureşti-Giurgiu-Ruse-Pleven-Sofia-Promahonas-Seres-Salonic-Larisa-Lamia-Atena.

Ziua 2.
Dimineaţa ora 10:30 se ajunge in Atena. Tur de oras Atena, Acropole,muzeu de Acropole, teatrul antic Herodion, Ancient Agora, Areopagus (locul unde a crestinizat apostol Pavel Atenieni), Arc lui Adrian, Templul lui Zeus, vechiul stadion Olympic, casa Parlamentului, monumentul soldatului necunoscut, piata Syntagma, piata Omonia, Academia si Universitatea, Biblioteca Nationala, Zapio Megaro,Catedrala, Monastiraki si Plaka (orasul vechi), cu ghid grec autorizat vorbitor de limba romana.Ora 14:00 Timp liber pentru masa si cumparaturi.Ora 18:30 Plecare spre portul Pireu si imbarcare pe ferry-boat , cu destinatia Creta, port Heraklion. Cazare pe ferry boat, in functie optiunea clientului (pod sau cabine cu 2 sau 4 paturi).

Ziua 3.
Sosire in orele 07:00 in portul Heraklion din Creta, debarcare si transfer la cea mai faimoasa statiune a insulei: Hersonissos, la o distanta de 25 km. Cazare in ville sau hotel 4* in functie optiuni clientului. Optional, dupamiaza plecarea in excursie la manastirea Kera unde ne putem inchina icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului . In continuare vizitam satele medievale traditionale de Kritsas si Mohos.

Ziua 4.
Dimineata, intre orele 08:00-10:00, micul dejun la hotel. Optional, excursie tur de orasHeraklion, castel si portul Venetian, fantana de Morosini, Catedrala de Sf Titus (ucenic al apostolul Pavel, fondatorul bisericii Cretei), vizita la situl arheologic din Knossos - Palatul Regele Minos si Muzeu de Arheologie din Heraklion. Timp liber pentru masa si cumparaturi la Heraklion.Seara, revenim in Hersonissos si ne deplasam pentru slujba de Inviere la biserica Sf. Paraschiva construita intr-o grota la port din Hersonissos, in apropiere hotelului (100 m). Urmeaza un spectacol de petarde si artificii. Dupa slujba de Inviere, revenim la hotel si servim cina festiva cu oua rosii si maghiritsa (ciorba traditionala de Paste).Hristos A Inviat!

Ziua 5.
Dimineata, mic dejun la hotel. Timp liber pentru plaja sau descoperirea statiunii Hersonissos, plina de magazine pentru orice fel de cumparaturi. La pranz, masa festiva traditionala cu miel la protap. Seara, optional seara Cretana, la sat traditional “Vechiul Hersonissos” la o taverna cu mancarea traditionala cretana si program folcloric cu muzica si dans din Creta.

Ziua 6.
Dimineata, mic dejun la hotel. Ora 09:00, optional Creta de vest, Fodele (sat natal lui El Greco) – Manastirea de Arcadi - Rethymno si Chania (orasele medievale Venetiane).Seara rintoarcere in Hersonissos. Cazare.

Ziua7.
Dimineata, mic dejun la hotel. Ora 09:00, excursie optionala la Agios Nikolaos – Elounda-Spinalonga, si Platoul Lasiti, Pestera lui Zeus.Seara plecare din hotel spre portul Heraklion si imbarcare pe ferry-boat cu destinatia Pireu. Cazare in functie optiunea clientului (pod sau cabine cu 2 sau 4 paturi).

Ziua 8.
Dimineata, orele 6:30-7:00, sosire in portul Pireu si debarcare. Plecare din Pireu catre Kalambaka-Meteora. Vizitarea unei manastiri din complexul monahal Marele Meteor (Metamorfoseos sau Varlaam). Dupa ne oprim la un magazin de icoane Byzantine, carti, obiecte bisericesti, suveniruri, haine de blana etc. Acolo turistii vor fi intampinati cu suc/rahat, se va face o demonstratie de realizare a icoanelor, iar la plecare se va organiza o tombola. Plecare catre Salonic.Cazare la Salonic(Hotel Egnatia ***).

Ziua 9.
Dimineata, mic dejun. Ora 08:30, tur de oras panoramic Salonic, Catedrala Sfantul DumitruBiserica Sfantul Gheorghe (Rotonda) cea mai veche biserica din Grecia, Arca lui Galeriu, Biserica Sfanta Sofia in bulevardul Egnatia, Catedrala Mitropolitana Grigorie Palama,bulevardul Tsimiski si piata Aristotelous, Turnul Alb,Muzeu de Arheologie si vizita orasului vechi (Ladadika).Timp liber pentru masa si cumparaturi.In jur de ora 13:00, plecarea spre Bucuresti pe ruta Salonic-Promachonas-Kulata-Sofia-Plevna-Ruse-Giurgiu-Bucuresti. Seara, sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitatile vamale.

Program 9 zile pret: 149 euro/pers + 370 Ron

Preţul include:
• Transport cu autocar 2-3* Aer Condiţionat.
• 1 cazăre cu mic dejun în hotel Egnatia 3* – Salonic
• 4 cazari cu mic dejun la hotel Artemis 4* in Hersonissos sau in vila Sonia Mare .
• Tur oras Atenei si Salonic.
• Vizita complexul monahal din Meteora.
• Ghid Grec autorizat vorbitor de limba Romana in Atena si in Palatul din Knossos Creta.
• Însoţitor de grup (cunoscător de limba română si greacă)

Preţul nu include:
• Masa si cina festiva de Paste. 25 €/ pers
• Bilet de ferry-boat aprx 60 euro/pers (dus –intors).
• Asigurare medicală de călătorie (optionala)
• Intrările la muzee, obiectivele turistice si vaporase.

Excursiile optionale din Creta.
- Tur oras Heraklion – Knossos - Muzeu de Arheologie, 25 euro/pers.
- Creta de vest Rethymno ( Manastirea de Arcadi),Chania. 40 euro/pers
- Agios Nikolaos – Elounda- Spinalonga, si Platoul Lasiti, Pestera lui Zeus. 30 euro/pers
- Manastirea de Kera, Kritsas - Mohos 15 euro/pers.
- Seara Cretana, la sat Vechiul Hersonissos la o taverna cu mancarea traditionala Cretana (sint incluse si bauturii), si program folcloric cu muzica si dansuri din Creta. 28 euro/pers.

Supliment:
- Cabina de 4 pers la vapor 65 euro/pers.
- Supliment in Hotel de 4* in Creta cu mic dejun inclus 35 euros/pers
- Supliment camera single 160 € .
- Supliment de demi pensiune HB la villa (Creta) 60 euro/pers
- Supliment de cina la Hotel (Creta) 40 euro/pers.

Reduceri:
- Primul Copil intre 2-12 ani in aceasi camera cu 2 platitori - 40 euro/pers.
- Al 3-lea adult in aceasi camera cu 2 platitori - 30 euro/pers.

Filtre

Destinatii: Grecia