Ce merită văzut în Olanda?

Detalii

CategoriiTurism
Taguricalatorii, concediu, Olanda
Ultima actualizareJoi 29 septembrie 2022
Vizualizari335

Voteaza & Distribuie

Descriere

Planificați o călătorie turistică în Olanda? Există multe locuri interesante care merită incluse pe lista dvs. de atracții de văzut. Amsterdam este cea mai populară destinație, dar știai că există și alte destinații în Olanda care merită vizitate?

Ce merită vizitat în Olanda?

Când ne gândim la Olanda, primul lucru pe care îl ai în fața ochilor este imaginea morilor de vânt, brânzeturilor, lalelelor precum și frumoase mori de vânt. Stii unde sunt? Este foarte posibil ca acest distinctiv priveliștea vine de la Kinderdijk, care este la doar 15 km de faimosul Rotterdam și are vedere pentru că este unul dintre cele mai recunoscute locuri din Țările de Jos. Morile de vânt olandeze sunt pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Un alt loc care merită vizitat este Amsterdam, și odată cu el și orașul Haarlem, care este foarte aproape. Un loc unde. Haga este foarte clar vizibilă. Se poate spune cu siguranță că acest oraș este centrul cultural al țării. Vom găsi acolo expoziții vibrante cu un număr mare de culori, iar în timp ce te plimbi pe străzile pitorești, s-ar putea să dai peste spectacole de stradă interesante pentru trecători.

O altă opțiune pe harta turistică a Olandei este Madurodam, care se află în Scheveningen, unul dintre cartierele de coastă ale Haga. Aici îi găsim pe cei mai importanți constructori ai țării lalelelor la scară 1:25. În acest parc în miniatură, putem admira, de exemplu, Aeroportul Schiphol, Casa Anne Frank sau clădirea guvernamentală Binnenhof.

Ce merită să mănânci în Olanda?

Când vine vorba de problemele alimentare, Olanda este în prezent cel mai mare exportator de brânză din lume și este unul dintre cele mai importante produse de brânză produse în această țară. Când vizitați un magazin de brânzeturi din Țările de Jos, puteți găsi diverse tipuri de produse lactate - brânzeturi tinere, maturate, afumate, dar mai ales brânzeturi aromate - incl. cu boia de ardei, trufe sau piper. În majoritatea magazinelor sunt afișate mostre și putem vedea un anumit gust înainte de a cumpăra. În plus, puteți mânca o supă delicioasă de brânză în și în jurul „orașelor de brânză”, precum Edam și Gouda.

De ce merită să călătorești?


Călătoria este o activitate uimitoare care ne afectează pozitiv viața. Vizitarea lumii ne permite să câștigăm amintiri noi, frumoase, pe care nimeni nu ni le va lua. Călătoriile ne învață, de asemenea, să fim deschiși către ceilalți - datorită acestui lucru întâlnim oameni noi și construim relații. Este, de asemenea, o mare oportunitate de a învăța o limbă străină. Înconjurându-ne de oameni care folosesc o limbă străină zilnic, ne creștem șansele de a o cunoaște. Vă gândiți la transportul în Olanda? GTV BUS vă va ajuta să vă faceți călătoria de vis direct la adresa din Olanda!