Magazin online pentru piese moto si accesorii

Detalii

Telefon
0720559955
Social links
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 1 luna si 4 zile
Vizualizari
76

Voteaza & Distribuie

Descriere

Magazin online pentru piese moto si accesorii

Compania Moto-Gear este unul dintre cele mai variate, diversificate si accesibile magazine online din domeniul pieselor de schimb moto din Romania. Cu o experienta vasta in spate si cu o crestere datorata calitatii si profesionalismului produselor, Moto-Gear garanteaza cel mai bun raport calitate-performanta-pret la echipamente moto, piese moto sau anvelope pentru toate marcile de motociclete.

Magazinul online Moto-Gear.ro cuprinde o categorie vasta de produse din cele mai importante sectoare auto precum – echipamente, accesorii, piese moto, precum si moto strada, enduro cross, atv, snowmobil sau jetski.

Principalele valori promovate de Moto-Gear ca si companie de motoare se axeaza pe :
- Profesionalism
- Calitate si performanta
- Orientare catre client
- Siguranta si originalitate
- Actualitate
- Preturi raportate la randament auto.


Diversitatea produselor Moto-Gear ofera posibilitatea iubitorilor sporturilor extreme sa investeasca in echipamente si produse de calitate care sa le puna in siguranta totala viata lor cat si a celor din jur. Asadar, stocul magazinului online este vast din punct de vedere:
- Al categoriei de echipamente – enduro, moto, atv, snowmobil jetski
- Al tipurilor de produse - casti/viziere, geci, tricouri, manusi, incaltaminte, ochelari
- Al modelelor – design-uri si culori diverse pentru categoriile dama si barbati

Pentru pasionatii motoarelor, piesele sunt printre cele mai importante investivitii, motiv pentru care de la Moto-Gear se pot achizitiona:
- Anvelope
- Jante
- Scule si lubrifianti
- Tobe
- Electrice
- Transmisie

Moto-Gear este unul din magazinile profesionale care pune accent pe siguranta iubitorul moto, prin urmare, cele mai profesionale si calitate protectii pentru dvs le gasiti in cadrul magazinului online:
· Protectii coloana
· Protectii brat
· Protectii genunchi
· Protectii piept
· Brauri.

Moto-Gear este un reprezentat al produselor moto de calitate din Romania, care poate fii gasit cu usurinta in mediul online si plasand orice comanda dorita doar cu un click distanta - Moto-Gear.ro