Ce cadouri alegem sa oferim?

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguricadouri, cadouri personalizate
Ultima actualizareDuminica 26 mai 2019
Vizualizari722

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru a adauga un plus de valoare fiecarui cadou pe care il oferim, ar trebui sa luam in calcul, cel putin atunci cand vine vorba despre persoanele apropriate noua, sa oferim experiente cadou. De ce? Pentru ca vei suprinde, vei oferi o experienta la care poate altfel nu s-ar fi gandit persoana respectiva niciodata sa o testeze si pentru ca ii vei asigura niste amintiri frumoase pe viata.

Este extrem de important insa, pentru a putea face asta, sa ajungem sa oferim acelor persoane dragi o experienta care sa fie pe placul lor, sa tinem cont de pasiunile si ceea ce le place sa faca in timpul liber, sau ceva ce stim cu siguranta ca isi doresc, insa nu indraznesc sa spuna sau sa incerce.

O experienta cadou poate fi orice tine de activitatile pe apa, in aer, de momente de rasfat sau timp petrecut in natura si de ce nu, de diverse cursuri si workshop-uri.

Ce poate duce la hotararea privind alegerea cadoului?

Pentru a putea sti ca vom aduce bucurie pe chipul sarbatoritului, in momentul in care ii vom oferi cadoul, trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte, care pot ajuta mai mult decat crezi.

Pentru inceput, este necesar sa tinem cont de gradul de apropiere fata de acea persoana, caci pentru partenerul de cuplu sau pentru cineva extrem de apropiat, tindem sa cheltuim mult mai multi bani, doar din ideea ca ce este scump, poate fi si foarte bun...

Este important sa tinem cont si de nevoile si necesitatile celuilalt, mai exact, daca stim ca cel de langa noi are nevoie de relaxare, atunci nu putem astepta si tot ceea ce trebuie facut este sa alegem un pachet de relaxare la spa, astfel incat iubitul/ iubita/ prietenul/ mama etc. sa aiba parte de momente de liniste si relaxare care sa ii readuca stare de bine, atat in ceea ce priveste trupul cat si mintea.

De asemenea, trebuie sa se tina cont si de dorintele si pasiunile celuilalt, iar acest aspect conteaza poate cel mai mult. Asta inseamna ca, in ciuda faptului ca tie ti se pare “super cool” un salt cu parasuta in tandem, nu poti oferi un astfel de cadou cuiva caruia ii e frica si sa se uite pe geam de la etajul 10.

Astfel, trebuie sa alegem in permanenta acele cadouri experienta care se potrivesc personalitatii celui ce urmeaza sa se bucure de ele.