Ce articole sportive purtăm iarna?

Detalii

CategoriiShoping
Taguriechipament sportiv, haine, Imbracaminte
Ultima actualizareLuni 19 decembrie 2022
Vizualizari338

Voteaza & Distribuie

Descriere

Anotimpurile se schimbă, la fel și garderoba noastră. Iarna este un motiv perfect pentru a adăuga garderobei noastre noi articole sportive. Pentru unii, iarna înseamnă să stai în interior mai mult timp, savurând câteva cești de ciocolată caldă, alături de prieteni. Alții văd iarna că fiind momentul perfect pentru a face activitățile sportive preferate atât afară cât și în sălile de antrenament. Poate fi greu să rămâi motivat și să menții un stil de viață activ în lunile mai reci. Pe măsură ce temperatura scade și soarele apune mult mai devreme, poate fi mai greu să înfruntați frigul.

Cu ajutorul nostru, veți afla ce fel de îmbrăcăminte activă ar trebui să purtați în timpul iernii astfel încât ieșirile afară și antrenamentele să îți aducă plăcere.Doar pentru că te încălzești și transpiri atunci când faci mișcare, nu înseamnă că ar trebui să te îmbraci ca și cum ar fi vara. Chiar dacă știi că te vei încălzi după activitatea ta sportivă preferată e bine să fii îmbrăcat corespunzător pentru a evita să răcești sau pentru a evita supraîncălzirea.

Acestea sunt alegerile noastre de top pentru activewear pe care le puteți purta în timpul iernii.

1. Compleuri sport damă cu colanți lungi și bluza cu mânecă lungă

Acesta este conceput pentru a menține corpul cald. În general, este purtat ca straturi subțiri sub alte haine, astfel încât să nu existe nici o șansă de a răci dacă va antrenați afară. Pentru sălile de sport este îmbrăcămintea ideală. Ele sunt o parte esențială a îmbrăcămintei active de iarnă. Ele funcționează că un strat de bază excelent pentru a ține frigul departe. Ele sunt un articol de bază de care aveți nevoie. A venit timpul să renunțați la tricouri și să purtați topuri cu mânecile lungi. Puteți găsi unele modele de topuri cu decupaje sau cu mâneci într-un deget, plus o serie de materiale diferite pentru a vă menține cald și a vă simți bine.

2. Jachete și veste

Acestea vă pot menține temperatura optimă a corpului și vă pot proteja de vremea rece. O vestă puffer sau de blană artificială este ideală, deoarece îți oferă un strat suplimentar de căldură, fără să te simți prea voluminos. Sunt perfecte pentru alergările în aer liber deasupra unui trening sau a unui compleu sport sau orice altă activitate fizică ai alege. Jachetele puffer sunt potrivite pentru această vreme rece deoarece îți asigură comfortul termic necesar. Cu siguranță aceste jachete și veste nu lipsesc din nici o garderobă, sunt piese statement și ideale pentru vremea rece.

3. Treningurile

Sunt o alternativă excelentă dacă nu ai chef să porți haine mulate. Aika vă propune 2 tipuri de treninguri în care vă puteți antrena atât afară cât și în salilele sport. Treningurile sunt ideale și pentru călătorit, fiind un outfit foarte confortabil și potrivit pentru orice anotimp. Treningurile de catifea sunt potrivite pentru orice anotimp. Acestea sunt ideale pentru o seară mai răcoroasă de vară cât și pentru zilele mai reci din celelalte anotimpuri alături de o geacă puffer sau un palton. Treningurile sunt niște piese foarte versatile, acestea piese pot fi folosite și separat. Poți folosi bluza de trening cu o pereche de blugi sau pantalonii de trening alături de un pulover.

4. Căciulă, mănuși și șosete

Dacă alegi îți petreci timpul în aer liber și să te antrenezi afară atunci când vremea este rece, asigură-te că îți acoperi capul și mâinile, deoarece cea mai mare parte a căldurii corpului tău se pierde în acest fel. O căciulă sau o banderolă strânsă, fie tricotată, țesută sau lână, va menține capul cald și poate fi îndepărtată cu ușurință după cum doriți. Purtarea mănușilor va ajută la menținerea extremităților calde, menținând astfel temperatura corpului confortabilă. Purtarea șosetelor respirabile este o altă modalitate de a vă menține o temperature optimă la nivelul picioarelor.

Sfatul nostru este să utilizați mănuși, șosete, îmbrăcăminte călduroasă și mai multe articole de îmbrăcăminte sportivă. În acest fel, pe măsură ce corpul tău se încălzește și începi să transpiri, poți elimina unele articole vestimentare. Este sezonul potrivit pentru haine termice dacă nu le ai încercat încă. Acestea sunt ideale pentru a menține căldura corpului constantă.