5 articole de imbracaminte care nu trebuie sa lipseasca din garderoba copilului tau iarna asta

Detalii

CategoriiShoping
Taguricopii, haine, Imbracaminte
Ultima actualizareMiercuri 19 octombrie 2022
Vizualizari403

Voteaza & Distribuie

Descriere

Se apropie iarna si cel mai des gand intalnit in randul parintilor este: ,,ce haine de bebelus trebuie sa am pentru copil?”. Si tu esti printre acesti parinti, te gandesti ce hainute sa cumperi, ce materiale sunt benefice si avantajoase pentru pitic? Cateva recomandari iti sunt prezentate chiar in articolul de fata, iar la final, ai siguranta ca vei stii ce piese de vestimentatie sa nu lipseasca iarna aceasta din garderoba copilului tau. Nu este deloc complicat, insa, da, este de inteles ca exista zi de zi o grija, un stres, pentru ca in definitiv este vorba de sanatatea bebelusului, de sensibilitatea si bunul confort.

Haine de copii pentru sezonul rece

Indiferent de varsta copilului, fie ca este bebelus sau un pitic de 7-8 anisori, sa stii ca piesele de imbracaminte copii sunt aceleasi de cele mai multe ori. Discutam despre ambele categorii de varste, insa, iarna este aceeasi pentru toti si un lucru este cert, frigul trebuie combatut, cel mic sa fie protejat. O raceala, spun batranii, este si ea benefica in felul sau, pentru ca intareste imunitatea corpului. Dar nu trebuie sa profitam de zilele reci pentru acest aspect.

Hainute de bebelusi pentru iarna

Incepem cu prima categorie de varsta si cateva sfaturi despre cum sa alegi hainele si ce elemente sa nu lipseasca din garderoba. Cele mai bune haine de bebeluși sunt realizate din bumbac, trebuie sa ai in vedere acest lucru extrem de important. Pana atunci:

1. Pentru bebelusi ideal este un body din 100% bumbac. Tinand cont ca este iarna si majoritatea timpului este petrecut in casa, ar fi indicat sa ai cat mai multe astfel de body-uri. De ce bumbac? Este un material ce permite pielii sa respire, asigura temperatura optima corpului, incat cel mic sa nu transpire, dar nici sa nu simta frigul. Pentru iesirile in parc, pe sub hainutele groase, perfect este un body.

2. Salopete si rochite! Chiar daca un body este suficient de cele mai multe ori, poti sa il imbraci pe cel mic si cu salopete sau rochite. Insa, iti recomandam sa fie itemuri simple, usoare pentru a nu ingreuna copilul. El are nevoie de libertate, sa se poata misca, juca. Hainele grele nu fac altceva decat sa il retina, sa il oboseasca.

3. Caciulite, fular, sosetute si strampiori. Daca alegi sa iesi in parc cu bebelusul, aceste patru elemente din garderoba sa sa nu lipseasca. Nasul, urechile, gatul, picioarele trebuie sa se mentina calde, fiind primele ce se racesc in cazul unei zile reci. Iar daca acest lucru se intampla, apare inevitabil raceala.

4. Gecuta si combinezon! Pentru acele zile extrem de reci, combinezonul este ideal, acesta sa fie principal in tinuta pe care o faci pentru copil. Extrem de calduros si confortabil este cel mai bun pentru pitic!

Haine pentru copii 7-8 ani

Pentru categoria de varsta 7-8 ani nu este foarte greu sa alegi hainele potrivite. Cateva sunt esentiale in tinuta pentru perioada timpului rece. Desigur, un bebelus este mult mai sensibil la frig, dar asta nu inseamna ca piticii ,,mai mari” nu trebuie sa se imbrace bine. Pentru ei recomandam:

1. Seturile de bluza+pantaloni. Pufoase, fine si calduroase, aceste seturi sunt extrem de gingase pentru copii. Ti se intampla ce cel mic sa refuze sa se imbrace? Odata ce va vedea modelele de pe haine, el va fi cel ce te va ruga sa il imbraci.

2. Geaca si vesta! Este timpul unei iesiri in parc? Fara de geaca sau vesta cu puf nu trebuie sa plecati. Fiind realizate din materiale calitative, sunt foarte usoare si confortabile. Cei mici vor avea libertate in miscari si se vor putea juca oricat doresc.

3. Fular si caciula! Precum si in cazul bebelusilor, si copiii mai mari au nevoie sa iti protejeze gatul, nasul si urechile, unele dintre cele mai sensibile parti ale corpului la frig.

Concluzie

Nu lasa zilele de iarna sa te ia prin surprindere. Bine este sa alegi cele mai bune haine de copii si sa te bucuri de o iarna fara stres, probleme cu raceala sau alte ganduri stresante. Odata ce in garderoba piticilor ai elementele recomandate, ai siguranta ca perioada rece va trece cu succes.