10 ani de experiență în domeniul echipamentelor de protecție!

Detalii

CategoriiRegional
TaguriEchipamente de protectie a muncii
Ultima actualizareJoi 23 decembrie 2021
Vizualizari372

Voteaza & Distribuie

Descriere

Esafe.ro este un foarte important magazin online care comercializează încă din anul 2011 echipamente și accesorii pentru protecția în muncă, de cea mai bună calitate în România.

Oferta magazinului include echipamente pentru construcții, logistică, confecții metalice, echipamente pentru sezonul cald, pentru sezonul rece sau ploios, echipamente pentru industria alimentară, echipamente pentru lucrul la înălțime cu sau fără curent electric, etc. Toate produsele comercializate de către magazinul Esafe.ro sunt în conformitate cu normele Uniunii Europene. Produsele sunt fabricate de companii renumite în întreaga lume pentru siguranța și calitatea produselor lor: CERVA, Free Hand, Australian Line, Panda, DuPont, etc.

Categorii de echipamente de lucru

Dacă sunteți interesați de echipamente de lucru de foarte bună calitate, din oferta acestui magazin online puteți alege următoarele categorii de îmbrăcăminte, în primul rând: combinezoane și costume de lucru, fesuri, capișoane, șepci, halate de lucru, echipamente impermeabile, jachete, salopete și pantaloni de protecție, șorțuri, șosete, veste, tricouri, accesorii, etc. Sunt foarte multe categorii de produse foarte utile pe care le puteți cumpăra dintr-un singur loc.

Pentru sezonul de iarnă vă recomandăm următoarele produse:

Jachetă, geacă reflectorizantă de iarnă 2 în 1 cu mâneci detașabile

Este un echipament modern de lucru foarte călduros care este prevăzut cu două benzi reflectorizante care au o lățime de 5 cm. Aceasta geacă poate fi transformată cu ușurință în vestă deoarece are mânecile detașabile. Astfel, poate fi purtată ca vestă în interiorul încăperilor unde există o temperatură mai ridicată. Terminația jachetei este de tip elastic (PNA). Jacheta se închide cu fermoar. Inclusiv pe mâneci sunt cusute benzi reflectorizante, importante pentru semnalizare. Jacheta este prevăzută și cu o glugă care poate oferi protecție în zilele ploioase și foarte geroase. Produsul este fabricat conform standardelor EN ISO 13688/2014, EN 343+A1/2008 și EN 20471+A1/2013. Prețul acestui produs este de 249 de lei, fără TVA.

Pantaloni de lucru NEON, 65% poliester – 35% bumbac, 270 gr/mp – ARDON

Sunt foarte utili pentru persoanele care lucrează în medii periculoase. Sunt fabricați de către compania ARDON. Toate produsele realizate de această companie respectă întocmai standardele internaționale privind securitatea în muncă. Prețul produsului este redus în această perioadă, fiind de 124 de RON, fără TVA. Rețineți faptul că nu este singurul produs care are prețul redus în această perioadă. Acest lucru înseamnă că puteți achiziționa mai multe produse de care aveți nevoie chiar acum, pentru a beneficia de această oportunitate.

Magazinul online Esafe.ro vă mai pune la dispoziție și încălțăminte pentru protecție, mănuși, echipamente pentru protecția capului, echipamente pentru cei care lucrează la înălțime, pentru confecții metalice și scule. Toate produsele sunt de actualitate și sunt de bună calitate. Pot fi comandate online și cantități mai mari. Durata de expediere a comenzii este în funcție de stocul disponibil și de intervalul de timp în care se poate realiza aprovizionarea magazinului. Pentru detalii suplimentare despre produse și despre timpul de livrare al comenzilor mari, vă sugerăm să intrați în legătură directă cu unul din reprezentanții companiei, formând numărul de telefon postat pe site.