Salt la continut


Fotografie
- - - - -

Transport Marfa Ieftin Pret pe Km - Servicii mutari Mobilier si Relocare


  • Te rog sa te conectezi pentru a raspunde
Nu exista raspunsuri la acest subiect

#1 Gradu

Gradu

    Ghiocel

  • Members
  • 1 mesaje

Scris 11 March 2012 - 10:00 AM

Prestam servicii de transport marfa ieftin pret pe km. In detaliu, mutari mobilier, servicii de relocare, transport mobila veche, piane, moloz, mutari firme, birouri, frigidere, materiale de constructii etc..NonStop! la cele mai avantajoase preturi.

Prestam servicii de transport marfa ieftin, pret pe km. In detaliu, mutari mobilier, servicii de relocare, transport mobila veche, piane, moloz, mutari firme, birouri, frigidere, materiale de constructii etc..NonStop! la cele mai avantajoase preturi.
Toate serviciile de mai sus, va sunt oferite de catre firma TransportMedia.ro, care in ziua de azi se poate mandri cu niste soferi calificati, avand o experienta de 8 ani in sofat si transportul de marfuri.

Echipa noastra de transport marfa bucuresti dispune de automobile Iveco Daily echipate corespunzator, avand o capacitate de transport marfa 3.5 Tone.

Soferii nostri, indiferent de serviciul cerut, fie ca este vorba de un transport marfa ieftin, mutari mobilier sau o relocare, vor avea mereu la indemana accesorii izolatoare ce constau in: banda izolatoare, corzi elastice, sfori, cutii cu materiale antisoc. Toate acestea le oferim gratuit, pentru ca transportul de marfa sa decurga ca la carte si sa nu existe deteriorari in timpul transportului de marfa ori mobilier.

Pe langa toate acestea, soferii nostri avand o larga experienta in domeniu - trecand prin multe situatii, vor veni cu cele mai bune sfaturi de ambalare si sigilare pentru ca transportul de marfa ori mutari sa ajunga la domiciliul dorit in aceleasi conditii. Fara ca dumneavoastra sa aveti grija transportului, sa fiti multumiti iar serviciile noastre sa se ridice la asteptarile dumneavoastra.

Preturile noastre vor fi cu siguranta la asteptarile dumneavoastra, de ex: un transport marfa bucuresti, variaza intre 60-120 ron, insa pretul este unul fictiv. Acesta se stabileste in functie de cateva criterii. Acestea constau in: Pret pe Km, capacitatea marfii, distanta de la domiciliu la locul de parcare.

Asadar, daca doriti sa apelati la serviciile noastre, va stam la dispozitie telefonic:

Tel: 076.131.3006
Site: www.transportmedia.ro
Va Multumim,

Echipa TransportMedia.ro

Fisiere atasate


Aceast mesaj a fost editat de Gradu: 11 March 2012 - 10:01 AM

  • 0