Nevoia de a fi iubit...
Scris 20 February 2006 - 12:25 PM
Scris 20 February 2006 - 01:09 PM
Ca sa fii fericita nu trebuie neaparat sa iubesti si sa fii iubita (ma refer aici la notiunea de iubit).
Scris 20 February 2006 - 02:33 PM
mirela83, la Feb 20 2006, 01:09 PM, a spus:
corect, sunt multe lucruri frumoase pe lume. le vezi, te incanta, te bucuri....dar toate acestea facute de unul singur..in timp nu te mai incanta la fel de mult. iti doresti sa ai cu cine le impartasi. exista oare lucru mai frumos decat acela de a impartasi frumosul si bucuria cu cineva?
Eu nu ma multumesc niciodata cu firimituri nici nu accept asa ceva,ori totul ori nimic.
si eu sunt la fel de radicala : totul sau nimic. si s-a ales nimic din tot ce am, daruit. au ramas doar "frimiturile" (amintirile). si sentimentul ca viata trece pe langa mine. mi-am dorit atat de putin...si totusi se pare ca prea mult!
Scris 20 February 2006 - 05:36 PM
flori de camp, la Feb 20 2006, 03:33 PM, a spus:
Eu nu ma multumesc niciodata cu firimituri nici nu accept asa ceva,ori totul ori nimic.
si eu sunt la fel de radicala : totul sau nimic. si s-a ales nimic din tot ce am, daruit. au ramas doar "frimiturile" (amintirile). si sentimentul ca viata trece pe langa mine. mi-am dorit atat de putin...si totusi se pare ca prea mult!
Flori de camp, nu mai fi trista. Cu toti am trecut sau trecem prin despartiri, dezamagiri, singuratate, nemultumiri, nefericiri si cate si mai cate. Poate ca persoana careia i-ai daruit tot, nu a stiut sa primeasca ce aveai tu de oferit, dar nu inseamna ca altcineva nu va sti. Si daca simti ca viata trece pe langa tine, apuc-o de ureche si n-o lasa sa plece. E greu sa fii singur si e normal sa vrei sa ai pe cineva cu care sa-ti imparti necazurile, frumosul si bucuria, dar pana cand se va ivi acel cineva, bucurate singura. Si eu sunt singura si am avut si eu senzatia uneori ca am dat gres, ca nimic nu a iesit asa cum am sperat, dar timpul a trecut si am invatat ca pot fi fericita si fara cineva langa mine. Daca va fi sa apara cineva, atunci voi fi bucuroasa sa impart totul cu el, dar pana atunci, ma bucur de viata mea asa cum este.
Nu mai fi asa de necajita, viata poate fi si frumoasa daca esti dispusa sa o privesti cu alti ochisori.
Scris 21 February 2006 - 01:05 PM
Te rog, nu mai fi asa de trista!
Scris 22 February 2006 - 05:42 PM
Scris 23 February 2006 - 07:58 AM
heidy_2005, la Feb 22 2006, 05:42 PM, a spus:
Iubirea exista, e frumoasa,nu e vesnica dar se transforma in dragoste.
Cand o sa ai sufletul deschis o sa o intalnesti.
Aceasta postare a fost editata de mirela83: 23 February 2006 - 07:58 AM
Scris 23 February 2006 - 12:05 PM
Aceasta postare a fost editata de Lily Anne (L.o.T): 23 February 2006 - 12:05 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Topic de obositi | mentalica | 33 | 1.399 |
|
Nevoia de activitate
lucruri practice |
zevzec | 6 | 5.682 |
|
|