Unde pot gasi?....
Scris 17 February 2006 - 09:14 AM
Unde pot gasi melodiile alea amuzante de la Kiss FM pe care le da dimineata in timpul emisiunii carcotasilor?
As vrea neaparat sa le am pe PC!!! Unde le pot gasi????
As vrea neaparat sa le am pe PC!!! Unde le pot gasi????
Scris 17 February 2006 - 10:39 AM
Alta idee nu prea e . DC++ (sau alternativa oDC) e un program foarte util dupa ce inveti sa il folosesti, asa ca merita sa incerci.
Eventual poti cauta si metoda legala, de a cumpara cd-ul carcotasilor pe care sunt probabil piese difuzate in emisiune.
Eventual poti cauta si metoda legala, de a cumpara cd-ul carcotasilor pe care sunt probabil piese difuzate in emisiune.
Scris 17 February 2006 - 07:19 PM
Catalin_Pop, la Feb 17 2006, 10:39 AM, a spus:
Alta idee nu prea e . DC++ (sau alternativa oDC) e un program foarte util dupa ce inveti sa il folosesti, asa ca merita sa incerci.
stiu sa folosesc DC++ dar pe alte huburi in afara de cel al retelei din care fac parte (AviSys din Iasi), downloadul nu prea merge......
Iar chestia legala.....pai am cd-ul carcotasilor si nu contine piese din emisiune
Aceasta postare a fost editata de DJ EU:): 17 February 2006 - 07:21 PM
Scris 10 May 2006 - 07:50 AM
stie cineva cum se numeste melodia (si cine cinta) ce se da la kss fm in ultima vreme, cea care are la refren "vreau sa mor din nou"? mersi
p.s. am dat cautare pe dc+ si am si intrebat, nimeni nu stie (inca).
p.s. am dat cautare pe dc+ si am si intrebat, nimeni nu stie (inca).
Scris 14 May 2006 - 08:20 AM
Care stie cum se cheama melodia aia romaneasca-noua-cu influente braziliene sau portugheze si care a fost si la carcotasi
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
timmyT2 | 0 | 552 |
|
S-a destramat Vama Veche ... | soarele | 4 | 5.289 |
|
|
timmyT2 | 0 | 705 |