Sari la conținut
Forum Roportal
The Bitch

The Borgias (Familia Borgia) Sex,Power,Murder,Amen !

Postări Recomandate

" The Borgias este un serial de televiziune creat de Neil Jordan.

Protagonistul principal este familia Borgia, o dinastie italiana de origine spaniolă, şi rolul principal este jucat de actorul Jeremy Irons ca Papa Alexandru VI. Serialul urmareste ascensiunea familiei Borgia la conducerea bisericii catolice şi luptele lor de a menţine controlul asupra puterii. La începutul primului sezon se descrie alegerea ca Papa a cardinalului Rodrigo Borgia, prin simonie şi luare de mită cu ajutorul fiului său,Cesare. Triumful lui Borgia, care a devenit Papa Alexandru VI, înfurie rivalii săi din conclavul papal al Colegiului Cardinalilor, iar unii dintre ei decid să comploteze împotriva sa. Cu ajutorul familiei sale, noul Papa Alexander incepe lupta cu duşmanii săi în timp ce face alianţele izbitoare cu alte puteri europene ca să îşi consolideze poziţia.

Între timp, unul dintre cei mai inversunati rivali ai sai, Cardinalul Della Rovere călătoreşte în Italia şi Franţa să caute aliaţi pentru a detrona noul Papa. El reuşeşte să convingă pe regele Charles al Franţei să îl asiste în înlăturarea Papei Alexandru, în schimbul sprijinirii regelui la tronul ​​din Napoli, un aliat al familiei Borgia prin căsătorie. Sezonul 1 culminează cu marsul spre Roma al lui Charles, impreuna cu armata sa si însoţit de cardinalul Della Rovere, pentru a inlatura familia Borgia." (traducere...scuzati erorile)

 

Vizionare placuta. E un serial superb. Din pacate nu cred ca e difuzat oficial in Europa, dar se zvoneste ca va fi, poate la anul. Pana una alta se poate urmari pe internet, cine stie unde si cum. ;)

LE: Scuzati greseala din titlu. Nu e pe HBO ci pe canalul Showtime. Rog vreun moderator sa modifice. Multumesc.

http://www.youtube.com/watch?v=Fxw-ofWIzEE

Editat de Despicable Me

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cartea e minunata (Crimele familiei Borgia). Am vazut Los Borgia (2006) si mi-a placut. Trebuie sa ma apuc si de serial ca vad ca il lauda multa lume :)

Editat de Gheorghita123

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

si mie mi-a placut serialul asta (prima serie ). l-am vazut pe nerasuflate. super fain cu intriga, actiune, suspans, crime etc. chiar se comenta ca v-a avea si continuare - a doua serie - stie cineva daca a fost lansata ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cartea "Crimele familiei Borgia", este o continuare a romanului "Regii Blestemati" scris de Maurice Druon.

Daca va placut intriga din acest roman cititi si celelalte volume de care v-am spus, ca-s foarte interesante.Veti parcurge cu detalii, toate etapele cruciadelor crestinatatii, si veti vedea cum a fost impus crestinismul in Europa medievala. Sunt captivante.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Interesant. Am citi demult o carte de fictiune despre fam. Borgia, si despre Leonardo da Vinci. Nu-mi mai amintesc acum titlul si autorul... :stars: Pare un serial interesant, la fel filmele, sa vad si eu cand mai am timp...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

n-am vazut filmul insa din cate stiu, Rodrigo Borgia, care ulterior devine papa, este interpretat de Jeremy Irons, ceea ce pentru mine este un motiv bun de a pune acest serial in lista 'de vazut'

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×