Dupa cum spune si titlul am o problema cu un parfum, este vorba de Jean Paul Gaultier LE MALE , il am de doua zile si azi mi-a cazut pe jos,nu a cazut tare, l-am prins pe picior dar dupa ce a cazut nu mai pulverizeaza deloc (nu mai are jet) , am dat capacelul acela mic de deasupra jos si am incercat sa pulverizez fara el si venea parfum ,dar venea pe langa "paiul" si jetul nu mai venea cu putere . Va rog sa ma ajutati, ce as putea face ?? Multumesc !
Defectiune parfum [ nu mai pulverizeaza ]
Scris 10 February 2011 - 09:48 PM
Salut tuturor , sunt nou pe aici si imi fac cont din disperare de cauza 
Dupa cum spune si titlul am o problema cu un parfum, este vorba de Jean Paul Gaultier LE MALE , il am de doua zile si azi mi-a cazut pe jos,nu a cazut tare, l-am prins pe picior dar dupa ce a cazut nu mai pulverizeaza deloc (nu mai are jet) , am dat capacelul acela mic de deasupra jos si am incercat sa pulverizez fara el si venea parfum ,dar venea pe langa "paiul" si jetul nu mai venea cu putere . Va rog sa ma ajutati, ce as putea face ?? Multumesc !
Scris 10 February 2011 - 10:52 PM
Cumpara o sticluta goala de la parfumerie si schimba-i astfel recipientul.
Scris 10 February 2011 - 11:49 PM
Sau daca nu , intr'un recipient gol, din cel de spalat geamuri .
Scris 11 February 2011 - 12:36 AM
Du-l inapoi de unde l-ai cumparat, si nu spune ca l-ai scapat jos!
Spune ca, pur si simplu nu mai pulverizeaza!
Scris 11 February 2011 - 02:30 PM
Lightsome, la Feb 11 2011, 12:36 AM, a spus:
Du-l inapoi de unde l-ai cumparat, si nu spune ca l-ai scapat jos!

M-am gandit si eu sa schimb recipientul dar astfel nu o sa isi piarda din miros si din persistenta ? O sa fie ca inainte ?
Si Lightsome nu pot sa il duc inapoi pt ca l-am primit cadou ..
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Machiaj
machiaj |
Marilenac | 2 | 979 |
|
Iwostin? | tyna_v | 2 | 3.134 |
|
|