sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Imortalitate, intrare in rai, istoria religiei si de ce ortodoxia e credinta devarata Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Dimineata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-November 08

Scris 06 November 2010 - 09:37 AM

Omul a pierdut imortalitatea si a fost scos din rai. Din acel moment a avut nevoie de religie ca sa recastige imortalitatea si sa poata intra inapoi in rai.

Deci scopul religiei e sa iti dea viata vesnica si sa te ajute sa vii inapoi in rai.

cartea lui Adam si Eva spune asa:
Salvarea umanitatii va veni in anul 5500 de la creatie si va veni de la Cuvantul lui Dumnezeu. vechiul Testament prin profetii sai spune acelasi lucru, Mesia va veni spre salvare in anul 5500 si se va naste la Bethlehem dintr-o femeie virgina.

Singurul om de pe fata Pamantului care a spus ca este Cuvantul Lui Dumnezeu, Vezi Geneza 15:1 despre cuvantul lui Dumnezeu, este IIsus.

Bun, deci IIsus a adus salvarea nu a adus doar invataturi. In ce consta salvarea?

Viata vesnica sau imortalitatea se obtine prin Sfanta Impartasanie la Biserica Ortodoxa.

Ioan 6
53. Şi le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veţi mânca trupul Fiului Omului şi nu veţi bea sângele Lui, nu veţi avea viaţă în voi.
54. Cel ce mănâncă trupul Meu şi bea sângele Meu are viaţă veşnică, şi Eu îl voi învia în ziua cea de apoi.

Sa-mi spuna cineva unde vedeti voi cuvantul simbol in Ioan 6:53 si Ioan 6:54. Unii protestanti dau simboluri. Oricum Biserica Ortodoxa nu da simbolul Sfintei Impartasanii ci da Sfanta Impartasanie pentru nemurire.

Catolicii au schimbat procesul de obtinere a Sfintei Impartasanii, renuntand la vin si altele si Portestantii au renuntat la Sfanta Impartasanie de tot.
Intrarea in rai se obtine prin botez.
Ioan 3
53. Şi le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veţi mânca trupul Fiului Omului şi nu veţi bea sângele Lui, nu veţi avea viaţă în voi.
54. Cel ce mănâncă trupul Meu şi bea sângele Meu are viaţă veşnică, şi Eu îl voi învia în ziua cea de apoi.

Nu te lasa pacalit de Biserici care iti dau invataturi fara sa-ti dea Sfanta Impartasanie pentru viata vesnica si botezul pentru intrare in rai.

Uita-te ca Lumina Sfanta , minunea Iordanului se intampla la ortodocsi ca sa vezi unde e Biserica Adevarata.

Duminicxa, Biserica Ortodoxa da Sfanta Impartasanie pentru viata vesnica:
http://www.monachos.net/forum/showthread.p...or-eternal-life

Aceasta postare a fost editata de Dimineata: 06 November 2010 - 10:21 AM

0

#2 Utilizator offline   Binjak 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-November 10

Scris 06 November 2010 - 02:58 PM

Vezi postareaDimineata, la Nov 6 2010, 09:37 AM, a spus:

Viata vesnica sau imortalitatea se obtine prin Sfanta Impartasanie la Biserica Ortodoxa.

Ioan 6

Sa-mi spuna cineva unde vedeti voi cuvantul simbol in Ioan 6:53 si Ioan 6:54.
Dar mai bine să ne spui dumneata unde vezi (În Ioan 6 sau oriunde mai apare împărtășania) carne tremurândă și sânge în pocal. Peste tot în Scriptură unde apare împărtășania, se frânge pâine și se bea rodul viței, nu se participă la festine canibalice unde să se tranșeze trupul sfânt al Domnului ori să se sugă vampiric sângele Lui din vene. Cred că a sosit vremea să terminăm cu această pretenție absurdă a interpretării literaliste cu privire la Cina Domnului!
0

#3 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 09 November 2010 - 10:22 AM

Vezi postareaDimineata, la Nov 6 2010, 09:37 AM, a spus:

Oricum Biserica Ortodoxa nu da simbolul Sfintei Impartasanii ci da Sfanta Impartasanie pentru nemurire.

Ia auzi, dom'le! Eu am citit ca Dumnezeu da viata vesnica, nu biserica! E ca la un fel de leapșa, la voi? Se da usor, nu?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Gnosticismul
Gnosticismul
DulceEstProPatriaMori  5 3.203
Hot Topic (New) Credeti ca in functie de banii care ii dati la preoti sunteti mantuiti?
argumente pt iertarea pacatelor
alucard  91 8.240
Hot Topic (New) Monoteismul hindus
studiu comparativ
HareKrishna  24 3.296
Hot Topic (New) Pocainta - o conditie pentru mantuire? jackpot  219 17.366
Hot Topic (New) Atasamente Religia ortodoxa - origine, crez
Teme combinate
pastorul  2.873 128.184