900 milioane de euro aprobati pentru Romania E a sasea transa,o suma frumusica....in care cont o sfěrseascŕ o parte
Scris 28 September 2010 - 01:54 PM
In loc sa fie folositi bani acestea unde ěntradevar e nevoie.....o parte din ei o sa sfarseascŕ ěn contul unui sau mai multi politici, avocati, directori ecc
Poi se ěntampla ca mergi sa iei medicamente gratuite pentru mama ta care are o pensie de 240 lei si o boala care nu-i permite sa stea ěn picioare....si dupa 1 ora de coada ěti spun:
-ne pare rau dar nu va putem da gratis pentru ca fondu monetar statal pe luna aceasta s-a terminat
As vrea sa stiu ce functioneaza ěn Romania!!!!
Poi se ěntampla ca mergi sa iei medicamente gratuite pentru mama ta care are o pensie de 240 lei si o boala care nu-i permite sa stea ěn picioare....si dupa 1 ora de coada ěti spun:
-ne pare rau dar nu va putem da gratis pentru ca fondu monetar statal pe luna aceasta s-a terminat
Scris 28 September 2010 - 02:09 PM
In contul Bancii Nationale o sa sfarseasca . Daca ai impresia ca aia de la Fond si Banca Mondiala sau alte organisme financiare europene care ne imprumuta ,sunt tampiti si nu urmaresc destintia banilor te inseli. A trecut vremea furaciunilor pe fata .Acum se fac ceva mai subtil si european,de fapt sunt operatiuni legale.Distribuirea lor prin coruptie catre clientela politica este problema. O problema a intregii clase politice sau iti inchipui ca de dragul romanilor doreste opozitia sa darame puterea?!
Scris 28 September 2010 - 02:11 PM
Aha, eu asa credeam, te rog nu-mi spulbera visul
. Chiar credeam ca aia sunt patrioti si ca daca ajung la putere va fi mai bine pentru romanasul de rand.
Scris 28 September 2010 - 02:17 PM
Burel001, la Sep 28 2010, 02:09 PM, a spus:
In contul Bancii Nationale o sa sfarseasca . Daca ai impresia ca aia de la Fond si Banca Mondiala sau alte organisme financiare europene care ne imprumuta ,sunt tampiti si nu urmaresc destintia banilor te inseli. A trecut vremea furaciunilor pe fata .Acum se fac ceva mai subtil si european,de fapt sunt operatiuni legale.Distribuirea lor prin coruptie catre clientela politica este problema. O problema a intregii clase politice sau iti inchipui ca de dragul romanilor doreste opozitia sa darame puterea?!
O sa mai fie o altra Pintea cu mintea fulgeratoare
Scris 28 September 2010 - 06:33 PM
Desamagita, la Sep 28 2010, 02:54 PM, a spus:
In loc sa fie folositi bani acestea unde ěntradevar e nevoie.....o parte din ei o sa sfarseascŕ ěn contul unui sau mai multi politici, avocati, directori ecc
Nu mai crede tot ce se spune la TV.
Scris 28 September 2010 - 08:43 PM
Cum adica 'o suma frumusica'?
Am castigat-o la tabinet?
Cand faci un imprumut, indiferent cat de putin ai imprumutat, suma este exorbitanta.
Am castigat-o la tabinet?
Cand faci un imprumut, indiferent cat de putin ai imprumutat, suma este exorbitanta.
Scris 29 September 2010 - 12:32 PM
VEMANS, la Sep 28 2010, 08:06 PM, a spus:
Corect , crede-l doar pe marinar . Cum care marinar , ala esuat la Cotrocemi
..........
Nu stau sa cred un politician cand vine vorba de economie. Cred cifrele oferite de INS, BNR. Ii cred pe politicieni atunci cand vad ca justitia incepe si functioneaza, cand vad legi necesare trecute in parlament. Discursurile politicienilor, promisiunile nu ma mai intereseaza.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
DESFIINTAREA IDENTITATII ROMANILOR PRIN CORUPTIE
MIZERIA UMANA PROPAGATA PRIN CORUPTIE |
IULI23 | 14 | 4.496 |
|
Protest anti-Iliescu | _Undying_ | 108 | 23.268 |
|
|