Dezbatere publica:Credeti ca este bine ca s-a infiintat prima televiziune exclusiv juridica din Romania-Juridictv?
juridictv.ro
Pagina 1 din 1
Dezbatere publica Credeti ca este bine ca s-a infiintat prima televiziune exclusiv jurid
Scris 14 February 2010 - 02:35 AM
Ramane de vazut.Este bine pentru informare la modul general.
Sper sa nu se transforme in chat sau sa se tabloidizeze si asta.
Pe cazuri concrete ,nu cred in slutiile date la TV.Legea noastra este asa de intortocheata, incat problemele juridice este bine sa le dezbatem cu un avocat/consilier juridic,fata in fata. Cu unul foarte bun de preferat
Sper sa nu se transforme in chat sau sa se tabloidizeze si asta.
Pe cazuri concrete ,nu cred in slutiile date la TV.Legea noastra este asa de intortocheata, incat problemele juridice este bine sa le dezbatem cu un avocat/consilier juridic,fata in fata. Cu unul foarte bun de preferat
Scris 24 March 2010 - 02:17 PM
Mie,mi se pare geniala ideea.
Daca vor sti sa fie seriosi si...
inventivi va bate la popou toate celelalte televiziuni.
Sunt convinsa ca vor avea cel mai mare rating!
Ai va scoate pe romani cu capul din borcan invatindu-i care le sunt drepturile si obligatiile,ai va lasa pe sarlatani fara paine,ai va deconspira pe...
infractori...
As propune o emisiune care sa o invete pe mam'mare cum si de unde sa-si aleaga avocatul.
Sunt multe victime ale unor avocati sarlatani...din simplul motiv ca oamenii,nu-s informati.
Acest gen de avocati trebuiesc deconspirati si trimisi unde le e locul:dupa gratii!
Daca sunt in criza de idei pentru emisiuni,trimite-i la mine!
Ai va scoate pe romani cu capul din borcan invatindu-i care le sunt drepturile si obligatiile,ai va lasa pe sarlatani fara paine,ai va deconspira pe...
As propune o emisiune care sa o invete pe mam'mare cum si de unde sa-si aleaga avocatul.
Acest gen de avocati trebuiesc deconspirati si trimisi unde le e locul:dupa gratii!
Daca sunt in criza de idei pentru emisiuni,trimite-i la mine!
Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 24 March 2010 - 02:19 PM
Scris 24 March 2010 - 02:38 PM
da, cum zicea Burel, la modul general
nu cred că se vor dezbate/expune detalii şi chichiţe pt că trebuie şi consultanţii juridici şi avocaţii să mănânce o pâine, nu?
nu cred că se vor dezbate/expune detalii şi chichiţe pt că trebuie şi consultanţii juridici şi avocaţii să mănânce o pâine, nu?
Scris 24 March 2010 - 08:31 PM
nu.
am vazut saitul si nu este decat un altfel de otv...nimic juridic
am vazut saitul si nu este decat un altfel de otv...nimic juridic
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sigur nu ştiaţi: amenzile pe roviniete anulate. Află motivul | Pacomi | 0 | 1.231 |
|
colonel SRI de la securist la lichea
Col. MOTA corupe pe banii poporului |
thunami | 0 | 1.834 |
|
asigurarea obligatorie | crissu78 | 4 | 4.034 |
|
RUGAMINTE
CASA |
born2be1 | 3 | 2.728 |
|
nelamurire