sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Asociatia Tinerii Schimba Romania Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   T.S.R. 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-August 09

Scris 23 September 2009 - 12:51 PM

Vrei sa te implici activ in societate?
Vrei ca parerea ta sa conteza?

Fisier atasat  afismic.jpg (266.79K)
Number of downloads: 70

te asteptam sa-ti spui parerea la adresa http://tineriischimbaromania.ro/forum/
dar puteti citi si altfel de stiri pe site-ul www.schimbul2.ro
si sa fiti la curent cu ultimele proiecte desfasurate pe www.tineriischimbaromania.ro
Va asteptam cu pareri
0

#2 Utilizator offline   T.S.R. 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 October 2009 - 09:17 AM

Asociaţia Tinerii Schimbă România vă cheamă să tranformăm dezgustul şi indignarea în luptă împotriva demagogiei, lipsei de scrupule şi grupurilor de interese care au acapart România. E timpul să punem piciorul în prag şi să spunem: ”GATA! Până aici! De azi România nu vă mai vrea!
Ne-am săturat să fim minţiti în fiecare zi!”
Dacă nu mai puteţi să asistaţi nepăsători la marea spoliere naţională, dacă v-aţi săturat să fiţi minţiţi înainte de alegeri şi jefuiţi după, veniţi alături de noi.

Ne-am răzbunat greşit atunci când am decis – în mod eronat - că nu mai avem de ce să mergem la vot; drept urmare, s-a ajuns ca doar un sfert din cetăţeni – mare parte cumpăraţi cu mici şi bere - să-şi exercite dreptul la vot. Rezultatul: suntem conduşi de piţipoance de Dorobanţi, rapsozi, manelişti sau te miră ce figuri ”hazlii” de pe micul ecran. Situţia în care s-a ajuns azi în România este o ruşine pentru guvernământul reprezentativ, reprezentanţii fiind o adunătură de creaturi ciudate, animate doar de dorinţa de a face bani, fără vreo legătură cu cei pe care îi conduc.

Putem să le zdruncinăm comoditatea, să îi trezim şi să le spunem: ”Ajunge! Locul vostru nu mai e aici!” Deşi par că nu au ruşine, o acţiune sistematică de discreditare şi demascare a intenţiilor lor murdare, le va da de gândit.

Ideea Tinerii Schimbă România de a lua atitudine se bazează pe convingerea că pentru oricare incompetent, hoţ, demagog care ne conduce, există undeva o alternativă onestă, competentă şi modestă.

Obiectivul nostru este să ne cunoaştem şi să găsim între noi aceste alternative.

Soluţia!!! Colaborarea Naţionala
0

#3 Utilizator offline   mau77mau 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-March 09

Scris 05 October 2009 - 09:40 AM

Mult succes, suna bine ... problema noastra a romanilor este sa ne si tinem de cuvant si sa nu ne lasam corupti odata ajungi in mijlocul sistemului ticalosit

cum va propuneti sa faceti asta ... care este strategia pe termen lung ?
0

#4 Utilizator offline   T.S.R. 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 October 2009 - 12:51 PM

Vezi postareamau77mau, la Oct 5 2009, 10:40 AM, a spus:

Mult succes, suna bine ... problema noastra a romanilor este sa ne si tinem de cuvant si sa nu ne lasam corupti odata ajungi in mijlocul sistemului ticalosit

cum va propuneti sa faceti asta ... care este strategia pe termen lung ?

pe termen lung?Prin promovarea profesionistilor,prim promovarea celor care au ceva de spus pe o anumita pozitie si sa descoperim printre noi oamenii capabil ide amine....stiu ca ti se par vorbe...dar trb sa luam atitudine...trb sa facem ceva ca sa schimbam situatia in care clasa actuala politica ne arunca.Noi am incercat sa facem primul pas...acum totul depinde de fiecare daca doreste sa se alature dezbaterilor noastre pe diferite teme
0

#5 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 05 October 2009 - 01:27 PM

Vezi postareaice_watch, la Oct 5 2009, 01:45 PM, a spus:

Un prim pas ar fi sa mergem cu mic cu mare la vot, chiar daca dam vot de blam. Altfel, acele voturi sunt furate cu nesimtire de catre partidele majoritate implicate, prin neprezentarea votantului, cetateanului.. Trebuie sa depasim numarul celor care se lasa cumparati cu doi mici si o bere. Altfel mafia politca va continua sa-si bata joc de aceasta natiune adormita. Treziti-va fratilor si nu va mai lasati furati cu nerusinare! Mergeti la vot chiar daca dati un vot nul, este important.

Alte idei?

Aceasta postare a fost editata de Kether: 05 October 2009 - 01:29 PM

0

#6 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 05 October 2009 - 01:35 PM

Vezi postareaKether, la Oct 5 2009, 01:27 PM, a spus:

Alte idei?

Da!

In nici un caz vot nul ... ci unul de demolare ... mai intai scoti maseaua putrezita care te doare si s-a infectat, abia apoi dupa ce ai scapat de spurcaciune o sa te gandesti sa alegi o noua lucrare dentara.
0

#7 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 October 2009 - 01:41 PM

Vezi postareaSikaryan, la Oct 5 2009, 02:35 PM, a spus:

Da!

In nici un caz vot nul ... ci unul de demolare ... mai intai scoti maseaua putrezita care te doare si s-a infectat, abia apoi dupa ce ai scapat de spurcaciune o sa te gandesti sa alegi o noua lucrare dentara.

Spune-mi care-i raul cel mai mic si asa am sa votez. Mihai nu candideaza, cred ca stii asta. :lol:

Aceasta postare a fost editata de Kether: 05 October 2009 - 01:42 PM

0

#8 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-July 09

Scris 05 October 2009 - 02:56 PM

Daca nu s-ar mai prezenta nimeni la vot, in semn de dezaprobare, ce s-ar intampla?
0

#9 Utilizator offline   mau77mau 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-March 09

Scris 05 October 2009 - 08:32 PM

ar trebui sa ne dea putin de gandit ca din toate oferta politica a acestui moment nu gasim pe absolut nimeni de incredere, care sa dea cat de putina speranta spre mai bine pentru tara si mai putina hotie, minciuna si interese contra statului ... iar daca apare cineva care ne da putina speranta o pierdem imediat ce ajunge la putere

sa fim realisti, asta este romania si astia suntem ... cred ca numai generatiile viitoare neformate in comunism pot avea o sansa sa schimbe ceva si pentru asta ar mai fi nevoie de un sistem de invatamant mai bun

eu cred ca se poate mai bine doar cu o perspectiva pe termen foarte lung ... peste 20 de ani ... prin educarea adecvata a tinerei generatii

Aceasta postare a fost editata de mau77mau: 05 October 2009 - 08:40 PM

0

#10 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 October 2009 - 09:57 PM

Vezi postareaApopii, la Oct 5 2009, 03:56 PM, a spus:

Daca nu s-ar mai prezenta nimeni la vot, in semn de dezaprobare, ce s-ar intampla?

Asta s-a incercat pana acum. Dar cei care au fost cumparati cu doi carnati si un litru de ulei au votat cum le-a dictat partidele infame, iesind astfel tocmai acei oameni corupti care au cumparat in mod mizerabil voturile unor nefericiti. Daca fiecare cetatean ar merge la vot si ar vota cum ii dicteaza constiinta fara a se lasa cumparat in cel mai josnic mod, alta ar fi situatia in aceasta tara. Dar pentru asta este necesara iesirea urgenta din turma si trezirea constiintei.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic