Scris 05 October 2009 - 09:17 AM
Asociaţia Tinerii Schimbă România vă cheamă să tranformăm dezgustul şi indignarea în luptă împotriva demagogiei, lipsei de scrupule şi grupurilor de interese care au acapart România. E timpul să punem piciorul în prag şi să spunem: ”GATA! Până aici! De azi România nu vă mai vrea!
Ne-am săturat să fim minţiti în fiecare zi!”
Dacă nu mai puteţi să asistaţi nepăsători la marea spoliere naţională, dacă v-aţi săturat să fiţi minţiţi înainte de alegeri şi jefuiţi după, veniţi alături de noi.
Ne-am răzbunat greşit atunci când am decis – în mod eronat - că nu mai avem de ce să mergem la vot; drept urmare, s-a ajuns ca doar un sfert din cetăţeni – mare parte cumpăraţi cu mici şi bere - să-şi exercite dreptul la vot. Rezultatul: suntem conduşi de piţipoance de Dorobanţi, rapsozi, manelişti sau te miră ce figuri ”hazlii” de pe micul ecran. Situţia în care s-a ajuns azi în România este o ruşine pentru guvernământul reprezentativ, reprezentanţii fiind o adunătură de creaturi ciudate, animate doar de dorinţa de a face bani, fără vreo legătură cu cei pe care îi conduc.
Putem să le zdruncinăm comoditatea, să îi trezim şi să le spunem: ”Ajunge! Locul vostru nu mai e aici!” Deşi par că nu au ruşine, o acţiune sistematică de discreditare şi demascare a intenţiilor lor murdare, le va da de gândit.
Ideea Tinerii Schimbă România de a lua atitudine se bazează pe convingerea că pentru oricare incompetent, hoţ, demagog care ne conduce, există undeva o alternativă onestă, competentă şi modestă.
Obiectivul nostru este să ne cunoaştem şi să găsim între noi aceste alternative.
Soluţia!!! Colaborarea Naţionala